ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση κοκαΐνης: Η παίκτρια ριάλιτι σπάει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή

Στη φυλακή βρίσκεται το μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι η οποία συνελήφθη μαζί με το σύντροφό της για διακίνηση ναρκωτικών.

Η ίδια ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά πως δεν έχει καμία ανάμειξη με το όλο θέμα, ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να πληρώσει ο σύντροφός της για όλα όσα έγιναν.

Η πρώην παίκτρια ριάλιτι μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και εξομολογήθηκε: «Εύχομαι πραγματικά να μην το ζήσει ποτέ κανένας άνθρωπος αυτό. Είναι τρομακτικό και αδιανόητο.

Δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν κοιμάμαι, δεν τρώω, δεν υπάρχω. Τα λόγια είναι πολύ φτωχά για να περιγράψω την όλη κατάσταση».

«Προσπαθώ να είμαι καλά. Εδώ μέσα δεν έχω και πολλές επιλογές. Επειδή βλέπω σε όλα τα μίντια να παίζει το ίδιο μοτίβο με τον ίδιο τίτλο “Μοντέλο πιάστηκε με 7,5 κιλά κοκαΐνη”, θέλω να διαχωρίσω την κατάσταση και να ξεκαθαρίσω ότι αυτό δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Δεν πιάστηκα εγώ με 7,5 κιλά. Το ακριβές και ορθό της υπόθεσης είναι ότι εγώ δεν έχω καμία σχέση με την κοκαΐνη. Ούτε με ναρκωτικές ουσίες, ούτε με τη μεταφορά, ούτε γνώση της συχνότητας της χρήσης, ούτε τίποτε από όλα αυτά.

Το ότι γνώριζα για μία προσωπική χρήση του συντρόφου μου, η οποία υπήρξε παλιότερα και για την οποία είχαμε τσακωθεί πολλές φορές, με αποτέλεσμα να χωρίσουμε και να επιστρέψω τουλάχιστον δύο με τρεις φορές στο πατρικό μου, με αυτό που βλέπω να βγαίνει – εκτός του ότι έχω καταστραφεί-είναι σαν να με δικάζουν για κάτι για το οποίο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο.

Το να βλέπω ότι συνελήφθη με ποσότητα ναρκωτικών, παρόλο που ούτε καπνίζω, ούτε πίνω, είναι αδιανόητο. Ισοδυναμεί με φόνο και το καταδικάζω. Σκοτώνεις κόσμο με το να μοιράζεις ναρκωτικά» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για το εαν είχε τσακωθεί με τον συντροφό της για τις ουσίες απαντά:

«Ναι. Αυτό ήταν κάτι που συνέβαινε παλιότερα. Όταν μπήκαμε στην τελική ευθεία, μου είπε: «Σου ορκίζομαι σε ό,τι έχω ιερό ότι το έχω κόψει».

«Καλώς ή κακώς, είχαμε τέσσερα χρόνια σχέση. Προφανώς και προσπάθησε να μου πει «Συγγνώμη που σου κατέστρεψα τη ζωή. Μας κατέστρεψα…», αλλά αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί.

Θέλω να καταλάβει το λάθος του και να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε σε εμένα. Και το ξέρει ότι θα πληρώσει γι’ αυτό που έχει κάνει και το έχει αποδεχτεί.

Εγώ όμως που δεν φταίω και δεν είχα και γνώση των πραγμάτων δεν πρέπει. Είναι άδικο που είμαι εδώ», απάντησε χαρακτηριστικά σε ερώτηση εαν ο σύντροφός της επιχείρησε να την πλησιάσει μετά την προφυλάκιση.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact