ΚΟΣΜΟΣ

Yπόθεση βιασμού στην Αγία Νάπα: Πατέρας ήθελε να μείνει στο κελί με το γιο του

Μεγάλη η δυσφήμιση για την περιοχή και ο δήμαρχος περνά στην αντεπίθεση

Μετά από την ολική ανατροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού και την ανακοίνωση πως τη Δευτέρα η 19χρονη θα οδηγηθεί ενώπιον του δικαστηρίου, ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος περνά στην αντεπίθεση. Η επιθυμία του είναι να αντιμετωπιστεί η δυσφήμιση την οποία υπέστη η Αγία Νάπα διεθνώς και ιδιαίτερα στο Ισραήλ. Εν τω μεταξύ συγκλονίζει η του πατέρα ενός εκ των ανδρών που ήθελε να μείνει μαζί στο κελί με το γιο του μέχρι να διελευκανθεί η υπόθεση.

Μιλώντας στο SigmaLive, o κ. Καρούσος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς την Αστυνομία η οποία, όπως είπε, απέδειξε ότι κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.  Επίσης, δήλωσε πως την Τρίτη αναμένεται να συνέλθει το Δημοτικό Συμβούλιου της Αγίας Νάπας για το ζήτημα, ενώ αναμένεται να διατεθεί κονδύλι από τον προϋπολογισμό για την τουριστική προβολή, για την αντιμετώπιση της δυσφήμισης.  Ο Δήμαρχος θα κινηθεί νομικά τόσο εναντίον της 19χρονης όσο και διεθνών και εσωτερικών ΜΜΕ. «Κάποιοι ξέφυγαν από τα όρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη στιγμή, παρά το γεγονός ότι οι ανήλικοι Ισραηλινοί δήλωναν την αθωότητά τους και ένιωθαν αγανακτισμένοι, αφήσαμε την Κυπριακή Δικαιοσύνη να διερευνήσει την υπόθεση αναμένοντας να λάμψει η αλήθεια, ανέφερε μιλώντας στο Sigma ο Ηλίας Στεφάνου, συνήγορος υπεράσπισης κάποιων εκ των ατόμων που είχαν συλληφθεί για την καταγγελθείσα υπόθεση ομαδικού βιασμού.

Παρόλο που υπάρχουν και ευρύτερες συνέπειες για τον τουρισμό, εμείς αυτό που βιώσαμε ήταν οι συνέπειες που είχαν οι ανήλικοι αλλά και οι γονείς τους που αγωνιούσαν γι΄ αυτούς, είπε.  Χαρακτηριστικά, αναφέρθηκε σε πατέρα ο οποίος βρέθηκε στην Κύπρο μετά τη σύλληψη του γιου του και δεν είχε ούτε τόπο διαμονής αλλά ούτε και φαγητό καθώς είχε μείνει χωρίς χρήματα. Όπως είπε ο κ. Στεφάνου, ο συγκεκριμένος πατέρας, είχε ζητήσει να μείνει υπό κράτηση μαζί με τον γιο του μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι εκ των Ισραηλινών που είχαν συλληφθεί, αναμένεται να κινηθούν νομικά εναντίον της 19χρονης Βρετανίδας.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact