ΥΓΕΙΑ

«Υποχρέωση της Πολιτείας η εύρυθμη λειτουργία των δομών υγείας»

Η λειτουργία και η οικονομική στήριξη των δομών υγείας αποτελεί υποχρέωση της Πολιτείας, υπογράμμισε σήμερα ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γιώργος Ορφανός.

Στο χαιρετισμό που απηύθυνε κατά την έναρξη των εργασιών του 2ου συνεδρίου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρία Βελτιστοποίησης της θεραπείας των Νευρολογικών Ασθενειών με θέμα «Νεότερες εξελίξεις στη Νευρολογία και στα συναφή πεδία», ο κ. Ορφανός επισήμανε πως Πολιτεία και κοινωνία θα πρέπει να σταθούν στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη.

«Με τον τρόπο αυτό, καλλιεργούμε την έννοια της αλληλεγγύης και διαμορφώνουμε συνθήκες κοινωνικής συνοχής», τόνισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης. Επιπλέον, ο κ. Ορφανός χαρακτήρισε το συνέδριο «σημαντικό γεγονός», καθώς, όπως σημείωσε, συμμετέχουν δεκάδες Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.

«Εκτός από το επιστημονικό ενδιαφέρον που υπάρχει σχετικά με την πρόοδο που έχει συντελεστεί στην αντιμετώπιση διαφόρων νευρολογικών παθήσεων και διαταραχών, αναδεικνύεται και η Θεσσαλονίκη ως συνεδριακός προορισμός», δήλωσε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact