ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ζει σαν ζητιάνος ο γιος της διάσημης Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

Μπουνιά στο well-being του Χόλιγουντ είναι οι φωτογραφίες του θετού γιου της Μπάρμπρα Στρέιζαντ, τον οποίο ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε να αναζητεί τροφή στα σκουπίδια, καθώς ζει στους δρόμους.

Ο Τζες, βιολογικός γιος του διάσημου ηθοποιού Τζέιμς Μπρόλιν, ζει σαν ζητιάνος, ενώ ο μπαμπάς του και η διάσημη σύζυγός του έχουν περιουσία που ξεπερνά τα 500.000.000 δολάρια. Ο 41χρονος Τζες Μπρόλιν, που γεννήθηκε με μία μορφή αυτισμού, σταμάτησε από το 2011 να μένει στο διαμέρισμά του, το οποίο πλήρωνε με το καταπίστευμα που του είχε αφήσει η μητέρα του. Από τότε ζει στους δρόμους. Η μητέρα του και πρώην σύζυγος του Τζέιμς Μπρόλιν ήταν η ακτιβίστρια για τη διάσωση των ζώων Τζέιν Κάμερον Ατζι. Σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα το 1995.

Εκπρόσωπος του ζεύγους Στρέιζαντ – Μπρόλιν σχολίασε τις φωτογραφίες δηλώνοντας: «Τον έχουμε βοηθήσει και συνεχίζουμε να τον βοηθάμε. Τον αγαπάμε πάρα πολύ και θέλουμε το καλύτερο γι’ αυτόν».

Οι φωτογραφίες ωστόσο δεν μαρτυρούν ότι κάνουν το καλύτερο γι’ αυτόν. Η πλούσια οικογένεια του πατέρα του ζει στα 100 χιλιόμετρα από το σημείο που τραβήχτηκαν τα στιγμιότυπα που δείχνουν τον Τζες να κρέμεται πάνω από τους κάδους απορριμμάτων, μέσα στη βρομιά, σχεδόν ρακένδυτος, άπλυτος και εγκαταλειμμένος στη μοίρα του.

Αυτές οι εικόνες σίγουρα δεν μαρτυρούν ότι κάποιος νοιάζεται για το αν θα ζήσει ή θα πεθάνει. «Μερικές φορές κοιμάται σε σοκάκια πίσω από τα μαγαζιά, σε ό,τι μπορεί να χρησιμεύσει ως κρεβάτι. Σε κούτες, χαρτιά, ακόμα και στις πλάκες» είπε άλλος άστεγος που ρωτήθηκε από δημοσιογράφους.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact