ΚΟΣΜΟΣ

Ζευγάρι δηλώνει φουλ ερωτευμένο αν και δεν έχει τρία χρόνια να κάνει έρωτα

«Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας», δηλώνουν

Ο Τζέικομπ και η Σάρλοτ είναι μαζί τέσσερα χρόνια και δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι. Το περίεργο στην περίπτωσή τους είναι πως η τελευταία φορά που συνευρέθηκαν ερωτικά ήταν προ τριετίας.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Δεν έχουμε κάνει σεξ τα τελευταία τρία χρόνια και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε», λέει χαρακτηριστικά στο BBC η Σάρλοτ η οποία δηλώνει ασεξουαλική όπερ σημαίνει πως δεν έχει κανένα ενδιαφέρον για το σεξουαλική δραστηριότητα. Ο Τζέικομπ παρότι δεν έχει θέμα με το σεξ, δεν δείχνει να επηρεάζεται από την απροθυμία της συντρόφου του.

«Έχω μια φανταστική σχέση με έναν υπέροχο άνθρωπο. Είμαστε πολύ ερωτευμένοι, αλλά το σεξ δεν είναι πια κομμάτι της σχέσης μας. Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να δείξουμε την αγάπη μας», επισημαίνει.

Λένε πως η χημεία στον έρωτα αποτελεί το άλφα και το ωμέγα σε μια σχέση. Οι δυο 23χρονοι ωστόσο έρχονται να το καταρρίψουν αυτό.

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε σεξ τους πρώτους έξι μήνες για να δούμε πως θα δουλέψει, αλλά κανείς μας δεν ήταν πραγματικά ευτυχισμένος», σημειώνει η Σάρλοτ για να προσθέσει: «Ο Τζέικομπ δεν θέλει να κάνει σεξ με κάποιον που δεν θέλει να κάνει σεξ. Είναι πραγματικά λυπηρό το πως ορισμένοι άνθρωποι βάζουν το σεξ πάνω από την ευτυχία».

Πρόσφατα οι ιστοσελίδες Mumsnet και Gransnet διενήργησαν έρευνα σχετικά με τις σχέσεις και το σεξ. Στην έρευνα έλαβαν μέρος 2.000 Βρετανοί διαφόρων ηλικιών και τα ευρήματα προβληματίζουν. Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε πως το 18% των νέων κάτω των 30 -σχεδόν ένας στους πέντε δηλαδή-, είχε λιγότερες από δέκα σεξουαλικές επαφές κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό δε είναι ότι το 29% των ερωτηθέντων που βρίσκεται σε σχέση δήλωσε πως κάνει ελάχιστα ή καθόλου σεξ.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact