ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Νοεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γεια σου αγαπημένε μου Σκορπιέ, το διήμερο αυτό μπορεί να επιφυλάσσει ένταση την οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με κάθε τρόπο. Είναι ένα περίεργο διάστημα για εσένα και την ερωτική σου ζωή και ενώ αγαπάς πολύ τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου τον-την κάνεις να νιώθει απέναντι σου. Ο εκνευρισμός που αισθάνεσαι δεν είναι κάτι που σου προκαλεί το ταίρι σου αλλά ένας εξωγενής παράγοντας, θα πρέπει να τον μεταμορφώσεις σε πάθος και όχι να στήνεις στον τοίχο τον άνθρωπο που αγαπάς.

Για εσένα Σκορπιέ μου, που δεν έχεις μια σχέση το διάστημα αυτό θα σου πρότεινα να μην επενδύσεις σε μια νέα γνωριμία και σχέση. Ο λόγος που σου ζητώ να αναβάλεις το ραντεβού σου αυτό, είναι γιατί θα έχεις μια διάθεση επικριτική και αυτό ίσως να σε κάνει να απορρίψεις έναν άνθρωπο πριν τον γνωρίσεις. Αν επιθυμείς να κάνεις σχέση και να δώσεις ευκαιρία σε μια νέα γνωριμία μην βγάλεις συμπεράσματα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να μην είναι τέλειο και ιδανικό για εσένα αλλά έχεις έναν μαγικό τρόπο να μετατρέπεις μια αρνητική κατάσταση σε θετική. Μπορεί να έχεις περάσει μια από τις πιο δύσκολες εβδομάδες είτε στην δουλειά είτε γενικότερα στην καθημερινότητα σου, όμως δεν επιτρέπεις να επηρεάσει την σχέση σου. Δείχνεις την ανάγκη σου να είσαι με τον άνθρωπο σου και με κάθε τρόπο εκφράζεις τα συναισθήματα σου.

Για εσένα Τοξότη μου, μπορεί αυτό το διήμερο να σου φέρει (αν το προκαλέσεις) μια πολύ αξιόλογη γνωριμία. Μια γνωριμία που μπορεί να έχει πολλούς ρόλους στο μέλλον μαζί σου. Σίγουρα μιλάμε για μια τυχαία γνωριμία, μια συνάντηση με ένα άτομο που από την πρώτη στιγμή νιώθεις ότι με αυτό το πρόσωπο έχεις πολλά να πεις. Θυμάσαι που σου είπα αν το προκαλέσεις, θα χρειαστεί Τοξότη μου να είσαι δεκτικός-η στη νέα αυτή πρώτη επαφή και φυσικά να μην μείνεις στο σπίτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καλή διάθεση, ήρεμο κλίμα και χαλαρές στιγμές με το ταίρι σου ετοιμάσου να περάσεις. Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βοηθά πολύ να έρθεις κοντά στον άνθρωπο σου και να ηρεμίσουν τα πνεύματα που είχαν οξυνθεί το τελευταίο διάστημα. Η αγκαλιά, τα χάδια και η ήρεμη κουβέντα μπορεί να σου αποφέρει πολλά πράγματα. Σημασία δεν έχει που θα πάτε το Σαββατοκύριακο, αυτό που έχει σημασία είναι να είστε οι δυο σας.

Για εσένα Αιγόκερε, που δεν έχεις μια σχέση, το διήμερο αυτό είναι αρκετά ευνοϊκό για την αισθηματική σου ζωή, λόγω Σελήνης στον Καρκίνο. Θες να είναι ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο αλλά επιθυμείς ταυτόχρονα και να είναι ρομαντικό και συναισθηματικό. Μπορείς να τα ζήσεις όλα αυτά, αρκεί να βρεις το σωστό άτομο που να πληροί τις προδιαγραφές αυτές. Μήπως το ξέρεις ήδη; Μήπως το τελευταίο διάστημα σου προκαλεί μια ανεξήγητη ηρεμία ένα πρόσωπο; Αν ναι, τότε μην νιώθεις ενοχές που δεν τρέφεις φιλικά συναισθήματα για εκείνο και δείξε ότι θες κάτι παραπάνω.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact