ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Νοεμβρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γεια σου λατρεμένε μου Υδροχόε, το διήμερο αυτό έχει πολύ δράση και πολλές αποκαλύψεις θα έλεγα. Ήρθε η στιγμή να μάθεις τι νιώθει για εσένα το πρόσωπο που έχεις πλάι σου. Μια κουβέντα άκρως αποκαλυπτική ενδέχεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο διήμερο αυτό και καλό είναι να είσαι σε θέση να ακούσεις όλη την αλήθεια. Μην τρομάζεις πως θα ακούσεις κάτι παράξενο αλλά κάποιες ανάγκες συσσωρευμένες έρχονται στην επιφάνεια, για παράδειγμα αν είστε πολύ καιρό μαζί ίσως το ταίρι σου να θέλει κάτι πιο σταθερό.

Για εσένα Υδροχόε μου που δεν έχεις μια σχέση, να θυμάσαι πως το διήμερο αυτό αναμένεται να είναι πολύ διαφορετικό από ότι μέχρι τώρα έχεις συνηθίσει. Έχει πολύ δράση, χαρά και γέλιο, είναι αρκετά κοινωνικό και μπορεί να αποδειχθεί πολύ ερωτικό. Ίσως να δημιουργηθεί ένα πολύ δυνατό ερωτικό φλερτ και έλξη που όμως δεν μπορώ να σου εγγυηθώ πως θα έχει μέλλον. Δεν στο αποκλείω αλλά δεν θα στο πω και με σιγουριά, βγάζει έντονο πάθος και έλξη που όμως δεν μπορείς να διαχειριστείς και ίσως σε τρομάξει.

ΙΧΘΥΣ

Για εσένα Ιχθύ μου το διήμερο αυτό έρχεται για να λύσει κάτι που σε απασχολεί εδώ και καιρό στην ερωτική σου ζωή. Κάτι έχει κολλήσει στη σχέση σου, κάτι σαν μην έχει τη ροή που επιθυμείς, ετοιμάζεσαι να αξιολογήσεις το δεσμό σου, να δεις τα υπέρ και τα κατά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα έχει μια αρνητική τροπή. Θα ανοίξεις κουβέντα για το μέλλον σας, ζητώντας να μάθεις πως αισθάνεται ο άνθρωπος που έχεις στο πλάι σου. Μπορείς να πάρεις πολύ καλές απαντήσεις.

Για εσένα Ιχθύ μου, που δεν έχεις μια σχέση και το τελευταίο διάστημα δεν αντέχεις άλλο τη μοναξιά σου, να θυμάσαι πως εσύ έχεις το καρπούζι εσύ και το μαχαίρι. Μπορείς να αλλάξεις πολλά στην ερωτική σου ζωή αρκεί να αναλάβεις δράση και μάλιστα να το κάνεις με έναν πιο ουσιαστικό τρόπο. Βγες, διασκέδασε και δείξε επιτέλους μέσα από το φλερτ πως έχεις ανάγκη από μια συντροφιά. Σημασία έχει να δείξεις τις προθέσεις σου, να κάνεις το πρώτο βήμα.

Πηγή: e-zwdia.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact