ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 16 & 17 Νοεμβρίου

Ένα ερωτικό Σαββατοκύριακο ξεκινά σήμερα, καθώς με την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο, θα γίνουμε πιο χαλαροί και πιο συναισθηματικοί.

Δείτε τις ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια για αυτό το ΣΚ.

ΚΡΙΟΣ

Αγαπημένε μου Κριέ, το διήμερο αυτό είναι αρκετά συναισθηματικό θα έλεγα. Η Σελήνη θα είναι στον Καρκίνο όπου θα θελήσεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να ζήσετε στιγμές που θα σας φέρουν πολύ κοντά. Το να ενωθούν οι καρδιές σας θα είναι μια βασική σου ανάγκη αυτό το Σαββατοκύριακο και με έντονο τρόπο να απαιτήσεις με την καλή έννοια τα χάδια από το ταίρι σου. Ξεκουράσου στη ζεστασιά της αγκαλιάς του προσώπου που αγαπάς.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Κριέ μου ενώ ζητάς να ζήσεις ένα έντονο Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση και φλερτ, με την Σελήνη να είναι στον Καρκίνο δεν θα είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Θα περάσεις σίγουρα ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο αλλά πιο πολύ μου κάνει για ένα συναισθηματικό διήμερο και όχι τόσο παθιασμένο και ερωτικό όσο το προσδοκούσες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για εσένα Ταύρε μου το διήμερο αυτό επιφυλάσσει σπίτι και αγκαλιές, παρά τις αναποδιές και την ασυνεννοησία των προηγούμενων ημερών η αλήθεια είναι πως δεν θα επιτρέψεις σε τίποτε και κανέναν να μπει ανάμεσα σας. Θες να λύσεις θέματα που έχουν να κάνουν με το δεσμό σου και πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο άνθρωπος που αγαπάς. Θέλεις να κρατάς ουσιαστικά το χέρι το-της συντρόφου σου αυτό το διήμερο, θες να έρθετε πιο κοντά από ποτέ.

Για εσένα που δεν έχεις μια σχέση Ταύρε μου, το Σαββατοκύριακο αυτό μπορεί να σου φέρει κάτι πολύ καλό και δυνατό στα αισθηματικά σου. Αν είσαι λοιπόν ένα μοναχικό άτομο, που όμως βγαίνεις να διασκεδάσεις με την παρέα σου, καλείσαι να αφήσεις το φλερτ και να περάσεις σε μια πιο δραστική στάση Μην φοβάσαι να δείξεις κάτι παραπάνω, δείξε ότι αποζητάς και μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διήμερο αγαπημένε μου Δίδυμε ανάβει το πάθος στη σχέση σου, ετοιμάσου να ζήσεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου. Διοχετεύεις την έλξη και την αγάπη σου, στον άνθρωπο σου. Θες να αφήσεις πίσω σου ότι αρνητικό ζήσατε όπως για παράδειγμα γκρίνια ή εντάσεις στο δεσμό σου. Μπορεί να μην έχεις διάθεση να τα συζητήσεις αλλά έχεις όλη την καλή διάθεση να τα λύσεις.

Τι Δίδυμε μου; Δεν έχεις μια σχέση; Αυτό το διήμερο νομίζω ότι αφήνεις τα λόγια και περνάς σε πράξεις. Αν θες να σπάσεις τη μοναξιά σου, βρίσκεις τις λύσεις, τα λάθη που κάνεις όταν σε πλησιάζει ένα πρόσωπο ή όταν εσύ κάνεις το πρώτο βήμα να προσεγγίσεις ένα άτομο. Τι δεν πάει καλά σε αυτή την πρώτη επαφή; Τι θα μπορούσες να αλλάξεις στο τρόπο που φλερτάρεις ή που δείχνεις ότι είσαι διαθέσιμος-η; Λύνεις μια και καλή όλα σου τα ερωτικά θέματα και δεν αποκλείεται να βρεις και το άλλο σου μισό.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact