ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Ιουλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Οργάνωσε τη μέρα σου, Παρθένε, με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και να είναι προς όφελός σου. Θα δεις, ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που το τελευταίο διάστημα σε απασχολούσαν, ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Παρθένε, να κάνεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, για να εξελιχθεί καλύτερα η σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα, Παρθένε μου, να δημιουργήσεις αντιπαλότητες με συνεργάτες σου, αφού στο μέλλον θα χρειαστείς τη βοήθειά τους. Μην κάνεις μεγάλα ανοίγματα που αφορούν τα οικονομικά σου. Τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα κι έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, άφησε τη μέρα σου να κυλήσει αρμονικά και μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Προχώρα στην υλοποίηση των σχεδίων σου με ξεκάθαρους τρόπους. Κάποια δικά σου άτομα θα χρειαστούν τη βοήθειά σου, οπότε φρόντισε να κατανείμεις έτσι τον χρόνο σου, ώστε να τους τη δώσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς, Ζυγέ, αυτή την περίοδο να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο τα προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, αφού είναι αυτονόητο ότι αυτό θα έχει δυσάρεστο αντίκτυπο στα αισθηματικά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, ασχολήσου με δικά σου θέματα και μην προσπαθείς να βοηθήσεις μόνο τους άλλους. Μπορείς κι εσύ να ζητήσεις τη συνδρομή των συνεργατών σου. Είναι ευκαιρία να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες. Τα οικονομικά σου δε θα είναι στην καλύτερη τους κατάσταση, οπότε πρόσεξε με τις κινήσεις που θα κάνεις, να μη βρεθείς εκτός προγραμματισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ, προχώρα με τη λογική και χωρίς καθόλου συναισθηματισμό, ώστε να φτάσεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Προγραμμάτισε συνετά όλες τις κινήσεις σου και μην ανακοινώνεις τους μελλοντικούς σου στόχους. Τα σχέδιά σου θα πραγματοποιηθούν με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα τα πας μια χαρά σήμερα, Σκορπιέ. Δίνεις στο σύντροφό σου αυτά που του λείπουν, ενώ με την αγάπη και την υπομονή σου προσπερνάς τυχόν παρεξηγήσεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι κι αν κάνεις στον χώρο της εργασίας σου, Σκορπιέ, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα, αλλά και σοβαρότητα. Μην παρασυρθείς από δήθεν άτομα, διαφορετικά θα κάνεις λάθη, που δε θα μπορούν να διορθωθούν. Τα οικονομικά σου δε θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, που τον τελευταίο καιρό αυξάνονται απειλητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Από σήμερα, Τοξότη, θα φτιάξει η επικοινωνία σου και θα τελειώσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν κι έχουν μείνει στη μέση. Η ενέργεια που θα έχεις σήμερα, θα είναι στο μέγιστο βαθμό της. Σε συζητήσεις που θα κάνεις με δικούς σου ανθρώπους, φρόντισε να δείξεις μεγάλη διαλλακτικότητα, για να βρεις τις καλύτερες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καλή σου διάθεση σήμερα, Τοξότη, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τις αμφιβολίες, που ίσως έχεις για το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, και σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, προτιμότερο είναι ν’ αφήσεις τους άλλους να αποφασίσουν. Μην πάρεις κάποιο ρίσκο πάνω σου. Κληρονομικά ή φορολογικά θέματα θα σε προβληματίσουν έντονα αυτή την περίοδο. Φρόντισε να είσαι αρκετά συγκρατημένος στις οικονομικές σου συναλλαγές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact