ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 2 Ιουλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, που πετυχαίνουν αυτό που θέλουν κι ο δυναμισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Μπορείς να κάνεις άφοβα σχέδια για το μέλλον, αφού έχεις όλα τα εχέγγυα για την επιτυχή έκβασή τους. Πρόσεξε μόνο τον παρορμητισμό σου, διότι κινδυνεύεις να πεις λόγια, που μπορεί να στεναχωρήσουν δικά σου άτομα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Αιγόκερέ μου, να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Για αλλαγές που θα γίνουν στον επαγγελματικό τομέα, καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος, Αιγόκερε, ώστε ν’ αποφύγεις τις παγίδες. Μην ανακοινώσεις σήμερα τα σχέδια, που μπορεί να έχεις για το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς δυναμικά σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Υδροχόε, φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και να βάλεις κάποια θέματα σε μια σειρά, ώστε να τελειώνεις με εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε αγχώνουν. Έχεις μεγάλη δυναμικότητα και ιδέες, για να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που ζητάς. Επιδίωξε να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα νιώσεις την αγάπη του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις αποφάσεις σε κάτι που αφορά την εργασία σου, Υδροχόε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις. Μην κρίνεις από την πρώτη στιγμή, χωρίς να εξετάσεις τα πράγματα σε βάθος. Απόφυγε να παρασυρθείς από συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου, σήμερα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα κι άσκοπες αγορές, που θα σε θέσουν εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Από σήμερα, Ιχθύ μου, μια καινούργια σελίδα ξεκινάει στη ζωή σου. Κράτα όλα τα καλά σαν εφόδιο για την καινούργια σου πορεία κι άφησε πίσω τα άσχημα. Χρειάζεσαι μια ανανέωση τόσο των ανθρώπων του περιβάλλοντος σου, όσο και των καταστάσεων που διαδραματίζονται στη ζωή σου, οπότε προχώρα με όπλο τις εμπειρίες σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, Ιχθύ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να δυναμώσεις κι ασφαλίσεις τη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα μπορέσεις, Ιχθύ, σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στη δουλειά σου, που ήταν μέχρι τώρα σε στασιμότητα. Η περίοδος είναι πολύ καλή για να συνεργαστείς και να κάνεις ξεκινήματα, υλοποιώντας τα σχέδια που έχεις. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και να μην κάνεις αυτή την περίοδο καινούργια ανοίγματα, που θα σε οδηγήσουν σε έξοδα.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact