ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 21 Ιανουαρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητό Λιοντάρι, με την σημερινή Ολική Έκλειψη Σελήνης στο δικό σου ζώδιο, ίσως πάρεις κάποια πράγματα πιο προσωπικά και δραματικά απ’ ότι συνήθως! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα πως η προβολή του εαυτού σου, δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελες και γι’αυτό καλό θα ήταν τώρα, να ξεκινήσεις κάποιες στρατηγικές αυτοβελτίωσης, προκειμένου να γλιτώσεις καταλυτικές αλλαγές ή και ρήξεις! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, σε προειδοποιεί να είσαι προσεκτικός και συνετός σε επαφές, επικοινωνίες, γνωριμίες, σπουδές και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, πολύ πιθανόν να κλονιστούν κάποιες σχέσεις λόγω της Έκλειψης, γεγονός που θα σε αναγκάσει κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, ακόμα κι αν αρχικά φαίνονται δύσκολες ή επίπονες! Κάποιες προσδοκίες σου στον έρωτα θα ναυαγήσουν και το άτομο που σε ενδιαφέρει, πιθανόν να σε απογοητεύσει λόγω ψεμάτων ή υποσχέσεων που δεν κράτησε, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά έρχονται αναπόφευκτες ριζικές αλλαγές! Δέξου τα νέα δεδομένα και τις νέες καταστάσεις, χωρίς άγχος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, φίλε Παρθένε, θα φέρει αρκετή εσωτερική αναστάτωση σήμερα και θα βγάλει στην επιφάνεια άγχη και ίσως φοβίες! Δεν διαφύλαξες όσο έπρεπε τα μυστικά σου και τώρα κινδυνεύεις με αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να σε βλάψουν. Από την άλλη μεριά όμως, μπορείς σήμερα να ανακαλύψεις κρυφά λόγια ή κουτσομπολιά, τα οποία σε ωφελούν πολύ όσον αφορά τις αποφάσεις και τις κινήσεις που θα κάνεις μετέπειτα. Προσοχή επίσης, στις οικογενειακές σχέσεις, αφού πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στο χώρο της οικίας, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, καλύτερα να αποφύγεις σήμερα παρασκηνιακές σχέσεις ή καταστάσεις, γιατί υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βγουν όλα στην φόρα και να εκτεθείς! Αν ακόμα ενδιαφέρεσαι για έναν έρωτα του παρελθόντος, απέφυγε οποιαδήποτε επαφή σήμερα, διότι αναμένονται απογοητεύσεις! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απέφυγε εκρήξεις ζήλιας και απαιτητικότητας, γιατί το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, φέρνει ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, κάποια παλαιότερα λάθος έξοδα σου, θα δείξουν τις αρνητικές τους συνέπειες, στον οικονομικό τομέα! Επαγγελματικά απογοητεύεσαι, γιατί κάποιες υποσχέσεις ή συμφωνίες, δεν τηρούνται.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι πλανητικές όψεις και διελεύσεις σήμερα, εφιστούν την προσοχή σου στις φιλικές και κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Η Έκλειψή Σελήνης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, επηρεάζει τις φιλίες σου, έναν πολύ σημαντικό τομέα για σένα, στον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις και να κάνεις ξεκαθαρίσματα, για να διατηρήσεις ισορροπίες! Επιπλέον, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αποκαλύπτει ψέματα και λόγια που στεναχωρούν, αλλά φέρνει και απογοητεύσεις σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις καυγάδες, ρήξεις και εγωιστικές συμπεριφορές στην σχέση σου, λόγω της επιρροής του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να προσέξεις και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται μέλλον και σταθερότητα, απλά λόγω πάθους και παρορμητισμού! Κάποια είδηση σχετικά με τα ερωτικά σου σε απογοητεύει και πιθανόν να προέλθει από το φιλικό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα παρουσιαστούν πιθανόν, κάποια προβλήματα με συναδέλφους και συνεργάτες! Τα οικονομικά σου δεν σημειώνουν κάποια αξιοσημείωτη μεταβολή τώρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Λέοντα, σε προειδοποιεί φίλε Σκορπιέ, για συνετή συμπεριφορά και επιστράτευση της λογικής! Θα τρίξουν τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχτιζες σε επαγγελματικές και οικογενειακές σχέσεις! Η ανασφάλεια και η αδικαιολόγητη μειωμένη αυτοεκτίμηση σου σήμερα, σε ωθεί σε λάθη, που σε εκθέτουν και χαλούν την σωστή κοινωνική σου εικόνα! Ό,τι κι αν συμβεί μην αφήσεις το άγχος και την εξάντληση να σε καταβάλει, αφού μια δύσκολη ημέρα είναι και θα περάσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, η εμπιστοσύνη μεταξύ εσένα και του συντρόφου, κλονίζεται αρκετά, κυρίως λόγω κάποιων υποσχέσεων που δεν τηρήθηκαν, είτε από εσένα, είτε από εκείνον! Αν δεν είσαι με κάποιον αυτήν την περίοδο, κάποια γεγονότα που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε προσγειώσουν απότομα και πιθανόν να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δύσκολα τα πράγματα σήμερα στα επαγγελματικά, αφού πιθανόν να παρθούν κάποιες αποφάσεις που δεν σου αρέσουν. Οικονομικά, επίσης θα υπάρξουν κάποιες απώλειες, κυρίως λόγω σπατάλης και λανθασμένης διαχείρισης!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, πρέπει να αποφύγεις την τάση σου για ψευδαισθήσεις, ουτοπίες και εξαπατήσεις, σε κάθε σημαντική για σένα διαπροσωπική σχέση, γιατί αναμένονται απογοητεύσεις! Η Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα φέρει γεγονότα μέσα από επαφές και μετακινήσεις, που πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και να σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις κάποιους στόχους σου, αλλά και να αλλάξεις φιλοσοφία ζωής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας επηρεάζεται από το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, σήμερα! Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, συμπεράσματα και καταστάσεις που νόμιζες ότι είχαν μέλλον, τώρα διαψεύδονται, γεγονός που σου δημιουργεί σύγχυση! Επιπλέον, η τάση σου για έπαρση και υπερβολική σιγουριά στον εαυτό σου, ενισχύει αυτές τις αυταπάτες, αλλά προκαλεί πιθανόν και εντάσεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, σήμερα είναι η ημέρα που οφείλεις να κόψεις τις σπατάλες και τα περιττά έξοδα! Επαγγελματικά, όλα βαίνουν καλώς και ήρεμα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact