ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 21 Ιανουαρίου

Έκλειψη στον Άξονα Λέοντα-Υδροχόοι και οι Σταθεροί των πρώτων ημερών, αναθεωρούν καταστάσεις και σχέσεις και παίρνουν δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις! Επιπλέον οι Μεταβλητοί του 2ου δεκαημέρου απογοητεύονται ερωτικά με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, ενώ οι Παρορμητικοί του 2ου δεκαημέρου έχουν ρήξεις λόγω του Τετραγώνου Άρη-Κρόνου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις, μέσα από επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα , τηλεφωνήματα, συναντήσεις, μετακινήσεις και ταξίδια, λόγω του δικού σου υπέρμετρου ενθουσιασμού, που είχες τις τελευταίες μέρες! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα σε ωθήσει σε λάθη και σε νευρικές, εγωιστικές και οξύθυμες συμπεριφορές, που μπορεί να σου προκαλέσουν απώλειες κάθε είδους! Γι’αυτό μείνε συγκρατημένος και κάνε υπομονή, έστω αυτές τις μέρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Ολική Έκλειψη της Σελήνης στο Ζώδιο του Λέοντα, επηρεάζει άμεσα τον συναισθηματικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα και τάσεις εγωισμού, όπως και την ανάγκη που πιθανόν να έχεις τώρα, για συνεχή επιβεβαίωση από τον σύντροφο! Αν πάλι, είσαι ελεύθερος, θέσε όρια στις προσδοκίες σου και στις απαιτήσεις σου, σε τυχόν νέες γνωριμίες και οπωσδήποτε απέφυγε το επιπόλαιο και ίσως ανώριμο φλερτ, που σε εκθέτει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις καυγάδες και τάση για επικράτηση, στο χώρο εργασίας! Πιθανόν να προκύψουν κάποια πιεστικά έξοδα σήμερα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στο Ζώδιο του Λιονταριού, σε επηρεάζει άμεσα φίλε Ταύρε και θα πρέπει να προσέξεις πολύ, ιδίως όσον αφορά οικογενειακές σχέσεις, που κινδυνεύουν να κλονιστούν! Προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος σε οποιαδήποτε πρόκληση και να θυμάσαι ότι οι δικοί σου άνθρωποι είναι αυτοί που πάντα θα σε αγαπούν και θα αγαπάς! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, αλλά και το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, πιθανόν να φέρουν κάποιες ψυχικές μεταπτώσεις και συναισθηματική ανασφάλεια! Προσπάθησε να ξεπεράσεις κακές σκέψεις και άγχος, αφού όλο αυτό είναι προσωρινό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα πλανητικά φαινόμενα σήμερα, σε παρασύρουν σε περίεργους και ίσως απωθημένους έρωτες! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, θα ασχοληθείς με έναν έρωτα του παρελθόντος ή με έναν έρωτα που για κάποιο λόγο πρέπει να παραμείνει κρυφός. Καλό θα ήταν, αν η λογική σου δεν συμφωνεί, να μην παρασυρθείς σε μοιραίους παθιασμένους λάθος έρωτες, απλά επειδή είναι ασυγκράτητος ο ερωτισμός σου! Πριν από κάθε σου απόφαση ή κίνηση, να συμβουλεύεσαι το μυαλό την σημερινή ημέρα και όχι την καρδιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα θα φέρει κάποιες οικονομικές απογοητεύσεις, κυρίως λόγω των μέχρι τώρα υπερβολικών προσδοκιών σου! Επαγγελματικά, κάποια άτομα θα σε αποσυντονίσουν και ίσως δημιουργηθούν κόντρες!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το πλανητικό σκηνικό σήμερα, θα πλήξει κυρίως τις κοινωνικές και φιλικές σου σχέσεις, όπως και τις μετακινήσεις σου! Η Σεληνιακή Έκλειψη στο Λιοντάρι, θα φέρει αρκετά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, ενώ αποκαλύψεις κάποιων κουτσομπολιών ή ειδήσεων σχετικά με γνωστούς, αδέρφια ή γείτονες θα σε αποσυντονίσουν! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, ίσως φέρει ισχυρές ρήξεις ανάμεσα σε σένα και ένα φίλο σου, γι’αυτό περιόρισε νεύρα και εγωιστική τάση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, κλονίζει άμεσα την συντροφική σου ζωή και θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Αν είσαι δεσμευμένος και κινήθηκες όλον αυτόν τον καιρό έντιμα και με ειλικρίνεια απέναντι στο σύντροφο, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, διαφορετικά έρχονται αποκαλύψεις! Ωστόσο, καλύτερα να είσαι λίγο παραπάνω υποψιασμένος απ’ ό,τι συνήθως, ιδίως στις υποσχέσεις που δέχεσαι, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς. Αν είσαι ελεύθερος μην ξεκινάς κάτι καινούργιο σήμερα και μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, θα υπάρξουν απομυθοποιήσεις κάποιων συνεργασιών και πιθανόν να «πέσουν οι μάσκες» τώρα! Οικονομικά βρίσκεις λύσεις σε μερικούς από τους προβληματισμούς σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θέλει λογική, υπομονή και ωριμότητα η σημερινή ημέρα, φίλε Καρκίνε! Η Ολική Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα, θα σου δημιουργήσει κάποιες ανασφάλειες όσον αφορά τα κεκτημένα σου και αυτό πιθανόν να σε οδηγήσει σε καταπιεστική και απαιτητική συμπεριφορά! Επιπλέον, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, τρίζει τα θεμέλια ουσιαστικών διαπροσωπικών σχέσεων, γι’αυτό καλύτερα να συγκρατήσεις τα νεύρα σου! Καλύτερα να αποφύγεις αλλαγές της εμφάνισης σου τώρα, γιατί πιθανόν να μετανιώσεις κάποιες από αυτές με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή Έκλειψη θα πλήξει την εμπιστοσύνη που έχεις στον σύντροφο και θα σε κάνει πιθανόν, να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Αν είσαι ελεύθερος, αναγκάζεσαι να αλλάξεις πορεία στα αισθηματικά σου και να στραφείς σε νέες πιο αξιόλογες επιλογές, αφού κουράστηκες να μην ξέρεις, αν τελικά ενδιαφέρεται ή όχι, το άτομο που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της καριέρας και ίσως φέρει αποκαλύψεις λαθών, ρήξεις, δυσκολίες και έντονες πιέσεις! Οικονομικά, πρέπει οπωσδήποτε σήμερα, να αναδιοργανώσεις τον προγραμματισμό εσόδων-εξόδων!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact