ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 21 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η προσοχή σου στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε στην διατήρηση της ευνοϊκής κατάστασης, σε σπίτι και οικογένεια, τομέας που για σένα, είναι ιδιαίτερα σημαντικός! Το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα φέρει έκρυθμες καταστάσεις, νευρικότητα και βιαστικές κουβέντες ή αντιδράσεις, που πιθανόν να φέρουν σοβαρές ρήξεις. Επιπλέον, ένα μυστικό σου κινδυνεύει να ξεσκεπαστεί τώρα. Προστάτεψε το και μην διατυμπανίζεις παντού, την προσωπική σου ευτυχία ή τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Ολική Έκλειψη Σελήνης, αλλά και το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, οι οποίες όμως, θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές, για τις μετέπειτα κινήσεις σου! Αν είσαι ελεύθερος, πάλι επιλέγεις τον λάθος άνθρωπο και τελικά διαπιστώνεις ότι δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα δικά σου συναισθήματα! Αν ωστόσο έχεις ήδη σύντροφο, υπάρχει ο κίνδυνος αποκάλυψης μίας κρυφής σχέσης, γεγονός που θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά θα υπάρξουν αρκετοί προβληματισμοί, αλλά και επαγγελματικά, αρκετές παρεξηγήσεις ή και καυγάδες! Φρόντισε να παραμείνεις συγκρατημένος και λογικός, ως συνήθως!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα κλονίζονται σημαντικοί για σένα τομείς, από τα πλανητικά δρώμενα! Τομείς που αφορούν την φιλία, την κοινωνική σου ζωή, τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και γενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ένας φίλος ίσως σε απογοητεύσει και πιθανόν να νιώσεις ένα είδος προδοσίας από εκείνον, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ποσειδώνα! Παράλληλα, το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, φέρνει εκνευρισμό, αλλά και σοβαρές ρήξεις, με αδέρφια, γνωστούς και γείτονες! Τέλος, καλό θα ήταν να προσέχεις τις μετακινήσεις σου σήμερα και να είσαι όσο πιο μπορείς οργανωμένος και συνετός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη απέναντι σου, στο ζώδιο του Λιονταριού, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην συντροφική ζωή! Αν έχεις ήδη το άλλο σου μισό, κάποιες καταστάσεις ανατρέπονται και η σχέση φτάνει σε κρίσιμο σημείο. Ωστόσο, είναι στο χέρι σου, να χρησιμοποιήσεις αυτές τις αλλαγές, υπέρ της σχέσης αυτής! Αν είσαι ελεύθερος, μην φερθείς παρορμητικά σε μία πιθανή νέα γνωριμία! Δώσε της τον χρόνο που της αρμόζει, πριν βγάλεις συμπεράσματα για το άτομο αυτό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι επαγγελματικές σχέσεις κλονίζονται από νευρικότητα και ξεσπάσματα! Φρόντισε να μείνεις έξω από όλο αυτό εσύ, γιατί δεν θα σου βγει σε καλό! Οικονομικά, δεν θα υπάρξουν μεταβολές ή εξελίξεις σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι πλανήτες και οι όψεις τους σήμερα, σε συμβουλεύουν να ωριμάσεις άμεσα, αγαπητέ Ιχθύ! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα, φέρνει απογοητεύσεις από σημαντικές για σένα σχέσεις και σημαντικούς τομείς. Θα αισθανθείς πως πρέπει άμεσα να κινηθείς με σοφία και να διορθώσεις την κακή σου εικόνα, λόγω κάποιων λαθών που έκανες ή ψεμάτων που είπες στο παρελθόν. Επιπλέον, με την Ηλιακή Έκλειψη, αισθάνεσαι εξαντλημένος, γιατί οι μέρες αυτές θα φέρουν περισσότερες υποχρεώσεις, από αυτές που μπορείς να αντεπεξέλθεις. Τέλος, με το Τετράγωνο Άρη-Κρόνου, θα διαπιστώσεις πως πρέπει να ελαττώσεις απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνη, προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αρκετές θα είναι οι εντάσεις με τον σύντροφο σήμερα, γιατί μάλλον το παρακάνεις σε θέματα δογματικότητας, ζήλιας και κτητικότητας! Αν ωστόσο είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες καταστάσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, τις οποίες χωρίς λόγο θα τις πάρεις πιο βαριά από όσο πρέπει! Κάνε υπομονή και θα δεις τις επόμενες ημέρες, ότι ήσουν υπερβολικός και πως ήταν ανούσιος αυτός ο εσωτερικός σου αναβρασμός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα περισσότερα προβλήματα, θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι επιρρεπής σε σοβαρά λάθη, αλλά και σε παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου! Οικονομικά, θα έχεις απώλειες, μόνο αν δεν σταματήσεις άμεσα τις σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact