ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα σου, Καρκίνε, θα ξεκινήσει με τις καλύτερες προοπτικές κι η διάθεσή σου θα είναι ευχάριστη. Έχεις πάρα πολλές υποθέσεις να τακτοποιήσεις, αλλά αυτό δε σε αγχώνει ιδιαίτερα, αφού ετοίμασες ένα πλήρες πρόγραμμα, ώστε να τελειώσεις όλα αυτά που μέχρι τώρα είναι σε στασιμότητα. Τα δικά σου άτομα μπορούν να σε βοηθήσουν σε οτιδήποτε ζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Καρκίνε, με την Αφροδίτη να είναι στο Ζυγό, θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και οι δυο σας θα περάσετε πολύ καλά. Αν δεν έχεις ταίρι, τα χαρίσματά σου σε βοηθούν για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι βάσεις που έχεις στη δουλειά σου, Καρκίνε, είναι πραγματικά ισχυρές. Αυτή την περίοδο, μπορείς να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Στα οικονομικά σου, θα τακτοποιήσεις πολλά θέματα που σε απασχολούν και ειδικότερα ζητήματα νόμου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Θέλεις να κάνεις πάρα πολλές αλλαγές, Λέων, για να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Από σήμερα, μπορείς να προχωρήσεις σε αυτές, ενώ και δικά σου άτομα είναι διατεθειμένα να σε βοηθήσουν. Φρόντισε μόνο, πριν ξεκινήσεις, να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, καθώς είναι πάρα πολλά στο μυαλό σου αυτά που πρέπει να τελειώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Λέων, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε πράγματα, που σε αγχώνουν στην καθημερινότητα και δεν αφορούν το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους κι αρχίζεις να κάνεις κινήσεις για τα επόμενά σου βήματα. Τα οικονομικά σου ξεκίνησαν να έχουν ισορροπία. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου, που σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η εβδομάδα ξεκινάει με πάρα πολλές υποχρεώσεις, Παρθένε μου, τις οποίες θέλεις γρήγορα να τακτοποιήσεις, κάτι που σε αγχώνει ιδιαίτερα. Φρόντισε να κάνεις ένα λεπτομερή προγραμματισμό, ώστε να τα ολοκληρώσεις όσο το δυνατόν νωρίτερα. Είσαι από τα ζώδια με ιδιαίτερο δυναμισμό, πράγμα που σήμερα θα χρησιμοποιήσεις, ώστε η μέρα σου να κλείσει με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία κι ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θ’ αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα τα αισθηματικά σου, Παρθένε, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο χώρο της δουλειάς σου, Παρθένε, τώρα αρχίζουν να ξεπερνιούνται και πια νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, διαφορετικά θα βρεθείς εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα έχεις μία ιδιαίτερη μυστικοπάθεια, για θέματα που αφορούν το μέλλον και για γενικότερες αλλαγές, τις οποίες θέλεις να κάνεις στη ζωή σου. Οι γύρω σου βέβαια μπορεί να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με σένα, αλλά αυτό δε σε νοιάζει στο ελάχιστο. Μη βγεις καθόλου από τους στόχους σου, κάνε το πρόγραμμά σου και σε βεβαιώνω, ότι αυτά που έχεις σκεφτεί, θα επιτευχθούν απόλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Ζυγέ, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ζυγέ, πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις νέες αλλαγές για να τη βελτιώσεις περισσότερο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να περιορίσεις τον παρορμητισμό σου, διαφορετικά θα παρασυρθείς σε πολλά έξοδα. Οι προσεκτικές χρηματικές συναλλαγές και τα γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact