ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα ζώδιο με πάρα πολύ μεγάλο δυναμισμό, Σκορπιέ, κι αυτό δείχνεις καθημερινά. Στο οικογενειακό σου περιβάλλον έχεις δώσει μεγάλη βοήθεια, που κάποιο άτομο όμως μπορεί να εκμεταλλεύεται. Σήμερα, ίσως ακούσεις παράπονα από αυτό το πρόσωπο και πως θέλει ακόμη περισσότερα πράγματα από εσένα. Μη δώσεις την παραμικρή σημασία, αλλά προχώρησε κανονικά το πρόγραμμά σου, ώστε να έχεις την αναμενόμενη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα δεις πως θα συμβούν αλλαγές που δεν περιμένεις και βέβαια, έρχεται η γνωριμία που επιθυμείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις, αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, καλό είναι, πριν απαντήσεις, να σκεφτείς προσεκτικά. Στα οικονομικά σου, απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και κινήσου με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η στασιμότητα αυτής της περιόδου, Τοξότη μου, μπορεί να σου ρίξει λίγο την ψυχολογία. Δε χρειάζεται να αισθάνεσαι άσχημα, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει πάρα πολλές αναποδιές, ασυνεννοησία και καθυστερήσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να περάσεις τη μέρα σου ήρεμα, χωρίς στενοχώριες και σε βεβαιώνω, ότι τα σχέδιά σου στην πορεία θα πραγματοποιηθούν με επιτυχία μεγαλύτερη απ’ όση νόμιζες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα πολύ καλά στη σχέση σου, Τοξότη, αρκεί να διώξεις κάποιες τάσεις επιβολής, που ίσως έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Τοξότη, θα δρομολογήσεις σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν. Οι συνεργασίες κι οι αλλαγές ευνοούνται. Αρχίζεις να ισορροπείς πολλές καταστάσεις στα οικονομικά σου. Η μέρα είναι κατάλληλη για τακτοποίηση γραφειοκρατικών και νομικών θεμάτων.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Είσαι από τα ζώδια, Αιγόκερε, τα οποία έχουν πολύ μεγάλη πειθώ, αλλά και ιδιαίτερη ευκολία στο να λύνουν τα προβλήματα των άλλων. Ένα φιλικό σου άτομο σήμερα θα ζητήσει τη βοήθειά σου για κάποιο ζήτημα, που αντιμετωπίζει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ με πάρα πολύ μεγάλη χαρά θα το βοηθήσεις και θα του δώσεις λύσεις, ώστε να βγει από το τέλμα που το ρίχνει ψυχολογικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα τα συναισθήματα που έχεις, αφού δεν αρκεί μόνο να τα σκέφτεσαι, αλλά πρέπει και να τα λες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δεχτείς σήμερα τη βοήθεια των συνεργατών σου, Αιγόκερε, ενώ και τα επαγγελματικά σου σχέδια θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου θα παραμείνουν σε ισορροπία, αρκεί να κάνεις σωστό προγραμματισμό και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, ειδικά για αγορές.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact