ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου

Καλή Εβδομάδα! Μία απόλυτα τυχερή και χαρούμενη Δευτέρα είναι εδώ, με την μεγαλειώδη Σύνοδο Ήλιου-Δία! Τύχη και χαρά για Κριούς, Διδύμους, Λέοντες, Ζυγούς, Τοξότες και Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

Προσοχή ωστόσο σε λόγια και μετακινήσεις οι Μεταβλητοί του 1ου δεκαημέρου, λόγω Τετραγώνου Ερμή-Άρη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, θ’ ακούσεις πάρα πολύ καλά σχόλια. Οι σωστές κινήσεις σου θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα πετύχεις αυτά που θέλεις πάνω στα προβλήματα, τα οποία σε απασχολούν μέχρι τώρα. Όλο αυτό κάνει ν’ ανεβαίνεις ψυχολογικά, να βελτιώνεται η διάθεσή σου και, ακόμη περισσότερο, να ενισχύεται η αυτοπεποίθησή σου. Τα μέλη της οικογενείας σου χαίρονται με τις επιτυχίες σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορεί αυτή τη στιγμή, Κριέ μου, η κατάσταση της σχέσης σου να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, ώστε να ισορροπήσεις τα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Κριέ, αν συνεχίσεις στους ρυθμούς που έχεις, να είσαι σίγουρος ότι θα φτάσεις στην επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, πρέπει να τακτοποιήσεις παλιές υποθέσεις, οι οποίες παραμένουν στάσιμες. Η δυναμικότητα σου θα είναι στα ύψη και η διάθεσή σου πάρα πολύ καλή. Θα συνεργαστείς επιτυχώς με άτομα που εμπιστεύεσαι, για να ρυθμίσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις σήμερα, Ταύρε, να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Καλύτερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα τη μέρα σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Ταύρε, πηγαίνει πολύ καλά κι οι υψηλές αποδόσεις σου μπορούν να ξεπεράσουν τις προβληματικές καταστάσεις. Στα οικονομικά σου, θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν έντονα. Θα βρεις πάντως πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Το οικογενειακό σου περιβάλλον, Δίδυμε, παραμένει πάρα πολύ σημαντικό για σένα. Όταν οι δικοί σου άνθρωποι είναι καλά, παραμένεις ήσυχος κι έτσι μπορείς να λειτουργήσεις στην καθημερινότητά σου ευκολότερα και με περισσότερη ηρεμία. Σήμερα, θα δεχτείς κάποια νέα τα οποία θα σε χαροποιήσουν ιδιαίτερα, οπότε θα συνεχίσεις το επόμενο διάστημα με περισσότερο δυναμισμό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμε, προσπάθησε να εκφράσεις περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, αν δε μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα, με στόχο το ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact