ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 5 Νοεμβρίου

Λέων♌
Γενικά
Ο μαγνητισμός σου, Λέων, σήμερα περνάει στους γύρω σου. Το καλό με σένα είναι, ότι δεν το βάζεις κάτω, αλλά οι δυσκολίες σε τρέφουν, σε κάνουν πιο πεισματάρη και χωρίς δισταγμό, βάζεις στόχους που θα καταφέρεις να υλοποιήσεις αργότερα. Ένα φιλικό σου άτομο θα σε ακούσει και με τη βοήθειά του θα δρομολογήσεις τις κινήσεις σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε στην άκρη τους εγωισμούς, Λέων μου, και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Μπορεί, αν αλλάξεις κάποιες πτυχές της συμπεριφοράς σου, να γίνουν πολύ καλύτερα τα πράγματα στη σχέση σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, σήμερα θα έχεις κάποια προβλήματα που δεν περίμενες. Φρόντισε να μην εκνευριστείς και θα τα λύσεις όλα με πολύ μεγάλη ευκολία. Στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις και θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες για να τα ισορροπήσεις.

 

Παρθένος♍
Γενικά
Συγκεντρώνεις σήμερα δύναμη, Παρθένε, για να προσπαθήσεις να διεκπεραιώσεις ένα πρόβλημα που προκύπτει με αγαπημένο σου άτομο. Είναι αρκετά κουραστική ημέρα, αλλά εσύ δείχνεις να μην το βάζεις κάτω. Το αποτέλεσμα βέβαια θα σε δικαιώσει και τα θετικά σχόλια που θ’ ακούσεις, θα σε κάνουν να νιώσεις ιδιαίτερα χαρούμενος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Παρθένε, νομίζεις ότι η συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου είναι εριστική και παράλογη. Φρόντισε σήμερα να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, ετοιμάσου, αφού σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, πρέπει σήμερα να δρομολογήσεις πολλές υποθέσεις που ακόμη είναι στάσιμες. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε αυτή την περίοδο ν’ αποφύγεις κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός προγράμματος.

Ζυγός♎
Γενικά
Έχεις σήμερα την απαίτηση, Ζυγέ μου, να σε καταλάβουν και οι γύρω σου ν’ ασπαστούν τις δικές σου σκέψεις για αλλαγές. Αισθάνεσαι ότι οι άλλοι είναι αδιάφοροι απέναντί σου. Δώσε λίγο χρόνο και πρόσεξε τις αντιδράσεις σου, επειδή ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ταίρι σου, Ζυγέ, θέλει να μοιραστεί μαζί σου μερικούς προβληματισμούς που έχει για κάποια θέματα άσχετα με τη σχέση σας. Φρόντισε να αποφορτίσεις το κλίμα, για να περάσεις όμορφα μαζί του.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ζυγέ, η περίοδος είναι ευνοϊκή για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αφορούν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, αφού ξεκινάει μια περίοδος που θα σε ευνοήσει αρκετά.

Σκορπιός♏
Γενικά
Βουλιάζεις λίγο στις σκέψεις σου, Σκορπιέ μου, και σήμερα αναμοχλεύεις καταστάσεις του παρελθόντος που σ’ είχαν πικράνει. Μια συνάντηση και αναλυτική συζήτηση με αγαπημένο σου άτομο θα σε βοηθήσουν να βγεις από τον κυκεώνα των αρνητικών σκέψεών σου. Εισπράττεις θετικά μηνύματα από την καλή διάθεση αυτού του προσώπου και διαπιστώνεις, ότι απλά είναι μία δύσκολη ημέρα που θα περάσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλό είναι ν’ αφήσεις στην άκρη, Σκορπιέ, καταστάσεις που έχουν τελειώσει και να δεις το μέλλον με πολλή αισιοδοξία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τα πράγματα θα σου πάνε καλύτερα και πως είσαι στο σωστό δρόμο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φέρει τη δουλειά σου σε σημείο, απ’ όπου πολύ εύκολα θα φτάσεις στην επιτυχία. Απόφυγε να κάνεις οικονομικά ανοίγματα και να υπογράψεις σημαντικά συμβόλαια. Ο προϋπολογισμός σου έχει πέσει έξωΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact