ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 5 Νοεμβρίου

Κριός♈
Γενικά
Η φιλοδοξία σου και η ηφαιστειώδης ενέργειά σου, Κριέ, θα είναι σήμερα στο αποκορύφωμά τους. Θα ασχοληθείς με καταστάσεις που είχες τελευταία παραμελήσει. Πρόσεξε λίγο περισσότερο, για μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και κάνεις λάθος κινήσεις. Κάποια φιλικά σου άτομα είναι αυτά που λίγο θα σε φρενάρουν, βάζοντάς σε να λειτουργήσεις περισσότερο με γνώμονα την λογική.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Κριέ, να περάσεις καλά με το σύντροφό σου και να αναθερμάνεις τη σχέση σας. Θα αναθεωρήσεις πολλές σκέψεις από αυτές που είχες. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα στη δουλειά σου, Κριέ, κινήσου με μεθοδικότητα και δυναμισμό, για να ισορροπήσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις εσύ. Στα οικονομικά σου, ξεκινάει μία περίοδος, στην οποία τα έσοδά σου θ’ αρχίσουν να αυξάνονται. Κάνε τις σωστές επαφές και κλείσε συμφωνίες, που θα σου φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα.

Ταύρος♉
Γενικά
Η ακατάπαυστη δύναμή σου σήμερα ξεχειλίζει, Ταύρε. Εκμεταλλευόμενος αυτό το πάθος για δημιουργία, ασχολείσαι περισσότερο με υλικά πράγματα. Η τακτοποίηση του χώρου σου, ακόμη και των πιο μικρών αντικειμένων του, θα είναι στο επίκεντρο των ενεργειών σου. Ξεφεύγεις έτσι από την καθημερινότητά σου κι έχεις ανεβασμένη ψυχική διάθεση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε μου, να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες, παρόλο που το πλανητικό σκηνικό σού φέρνει στασιμότητα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Ταύρε, σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς για κάποια πράγματα που δε θα έρχονται όπως θέλεις. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις.

Δίδυμοι♊
Γενικά
Οι πολλαπλές ικανότητές σου, Δίδυμε, και το μυαλό σου που… πετάει σπίθες, σήμερα θα σου ανοίξουν διάπλατα τις πόρτες για καινούργιες γνωριμίες, οι οποίες αργότερα θα σου φανούν αρκετά χρήσιμες. Η μέρα προσφέρεται για να κατακτήσεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με μεγάλη ευκολία. Θέλεις να φτάσεις στην κορυφή και ν’ απολαύσεις τον θρίαμβο σου, πράγμα που τελικά θα πράξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε σήμερα περισσότερη σημασία στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις, που σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, έχε τη βεβαιότητα ότι έφτασε ο καιρός για να βρεις το πρόσωπο, που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ όμορφα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Δίδυμε, σήμερα θα κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν επιτυχία. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κάνεις συζητήσεις, αλλά να έχεις διαρκώς στο νου σου τι είναι αυτό που πραγματικά σε συμφέρει.

Καρκίνος♋
Γενικά
Η κατανόηση σου για τους άλλους είναι μεγάλη, Καρκίνε, κι αυτό σου αναγνωρίζεται. Από την άλλη όμως, δε σημαίνει ότι πρέπει να κρέμεσαι από πάνω τους. Πρόσεξε λίγο σήμερα αυτήν την τάση σου, επειδή κουράζεις τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να ασφυκτιούν. Προσπάθησε να ξεχωρίσεις τις δύο καταστάσεις, ενδιαφέρον και πίεση, διαφορετικά μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα, Καρκίνε μου, μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό είναι να μιλήσεις μαζί του, και μάλιστα άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις σχέση, δε θα μείνεις για πολύ έτσι, αφού σύντομα θα κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα δεχτείς προτάσεις που θα βελτιώσουν τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact