ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Δευτέρας 5 Νοεμβρίου

Τοξότης♐
Γενικά
Η ανησυχία σου για πτωτική τάση είναι αβάσιμη, Τοξότη μου. Απλά έχεις κουραστεί να ασχολείσαι με προβλήματα τρίτων κι αυτή η μέρα θα σε πείσει. Θα δώσεις στους γύρω σου να κατανοήσουν, ότι δεν μπορείς συνεχώς να κάνεις τα πάντα. Θα βάλεις όρια, κάτι που μάλλον είχες ξεχάσει, ώστε να χαλαρώσεις κι εσύ λίγο παραπάνω.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώξε τις απαισιόδοξες σκέψεις, Τοξότη, και μη σκέφτεσαι προβληματικές καταστάσεις που σ’ έχουν στεναχωρήσει στη σχέση σου. Κάνε σήμερα ένα καινούργιο ξεκίνημα. Αν δεν έχεις ταίρι, η παρούσα περίοδος είναι πολύ θετική, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχεις διαρκές άγχος και πολλή κούραση. Θα καταφέρεις πάντως να πετύχεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα θ’ αρχίσουν να καλυτερεύουν και θ’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Αιγόκερως♑
Γενικά
Ιδιαίτερα προσεκτικός επιβάλλεται να είσαι σήμερα, Αιγόκερέ μου. Θα έχεις προτάσεις για αλλαγές, από το σπίτι σου μέχρι την εξωτερική σου εμφάνιση. Μην παρασυρθείς, στάθμισε καλά όλες τις παραμέτρους και πάρε τις αποφάσεις σου με σύνεση, διαφορετικά μπορεί αργότερα να μην έχεις αποτελέσματα που να σε ικανοποιήσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις ευχάριστα με το σύντροφό σου, Αιγόκερε. Καλύτερα ν’ αποφύγεις συζητήσεις, που αφορούν το παρελθόν και προσπάθησε να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Σε σένα που δεν έχεις ταίρι, κάποια απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Αιγόκερε, σήμερα θα δεις πολλούς στόχους που έχεις βάλει, ν’ αρχίσουν να επιτυγχάνονται. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου σταδιακά θα ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις που σε αγχώνουν μέχρι τώρα

Υδροχόος♒
Γενικά
Η… εκκεντρικότητά σου, Υδροχόε μου, από την εμφάνιση ως τον τρόπο συμπεριφοράς σου προς τρίτους, ενδεχομένως να σε φέρει σήμερα σε δύσκολη θέση. Πρόσεξε, λοιπόν, κι άκου το άτομο του οικογενειακού σου κύκλου, που πραγματικά θέλει να σε προστατέψει από στραβοπατήματα. Χαμήλωσε τους τόνους και θα διαπιστώσεις, ότι μόνο κερδισμένος θα είσαι.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορούν τα αισθηματικά σου να πάνε πάρα πολύ καλύτερα, Υδροχόε, αν μειώσεις τα νεύρα που έχεις και δεν τα βάζεις χωρίς λόγο με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, χωρίς να κάνεις αρνητικές σκέψεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα είναι καλά, ενώ μερικές καθυστερήσεις που θα προκύψουν, ας μη σε πτοήσουν, αφού θα ξεπεραστούν πολύ γρήγορα. Τα θέματα των οικονομικών ακόμη δεν έχουν φτάσει σε σημείο που να σε ικανοποιεί. Με τον προγραμματισμό που έχεις πάντως, είναι σίγουρο ότι θ’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact