ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου

 

ΚΡΙΟΣ
Ο μήνας σου διαφαίνεται ιδιαίτερα έντονος συναισθηματικά, με το πλανητικό σκηνικό να προμηνύει μπόλικες εκπλήξεις και στιγμές πάθους. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού συναντά τον Κρόνο και τον Ουρανό σε όψεις εξαγώνου και αντίθεσης αντίστοιχα, φανερώνοντας πως από τις πρώτες μέρες του μήνα ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων δέχεται εξελίξεις. Αν είσαι single, είναι πιθανό να συνάψεις καινούριο δεσμό με ένα πρόσωπο που μπαίνει εντελώς ξαφνικά στη ζωή σου, ενώ για τις δεσμευμένες προμηνύονται ανατροπές που δεν θα καταφέρουν όμως να εξελιχθούν σε ρήξη, λόγω του ότι ο Κρόνος φροντίζει να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Από τις 7/11 κι έπειτα που η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, η λίμπιντό σου ανεβαίνει στα ύψη και είτε διατηρείς μόνιμο δεσμό είτε όχι, φαίνεται πως ο έρωτας και το πάθος δεν θα λείψουν από τις μέρες και τις νύχτες σου. Ειδικά, στις 13/11, η σύνοδος Αφροδίτης – Δία φέρνει έντονο συναίσθημα και πολύ ανεβασμένη σεξουαλικότητα, ενώ με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 16/11, προστίθεται και ο ρομαντισμός στο παραπάνω σκηνικό.

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Νοέμβριος και το πλανητικό σκηνικό που τον συνοδεύει, σε βάζουν σε ρόλο πρωταγωνίστριας. Αρχικά, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιό σου στις 4/11, δεν αφήνουν παραπονεμένη καμία εκπρόσωπο του ζωδίου σου, καθώς οι όψεις που τη συνοδεύουν, την κάνουν ιδιαίτερα ρομαντική και συναισθηματική. Είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να δείξεις κατανόηση σε πιθανά προβλήματα που αντιμετωπίζατε, ενώ αν ανήκεις στις singles, μια πολύ σημαντική γνωριμία είναι προ των πυλών. Στις 7/11, η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο του Σκορπιού, απέναντι από το δικό σου, εκκινώντας μια πολύ όμορφη περίοδο για τα αισθηματικά σου. Οι δεσμευμένες αναζωπυρώνουν το πάθος στη σχέση τους και πρόκειται να δούνε βελτίωση σε οικονομικά ζητήματα που τους απασχολούσαν με το ταίρι τους, ενώ οι singles είναι πολύ πιθανό να συνάψουν νέο δεσμό! Ειδικά, στις 13/11 που η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με το Δία αλλά και στις 16/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, οι πιθανότητες να έρθει ένα μοιραίο πρόσωπο στη ζωή σου που θα αποτελέσει σύντροφο ζωής είναι ιδιαίτερα αυξημένες!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φαίνεται πως και αυτός ο μήνας σε βρίσκει μπερδεμένη, ανάμεσα σε παρόν και παρελθόν. Αρχικά, στις 3 και 4 του μήνα, η Αφροδίτη από το Ζυγό σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και αντίθεση με τον Ουρανό αντίστοιχα, όψεις που ανανεώνουν σημαντικά την αισθηματική σου ζωή. Μια ουρανοκατέβατη γνωριμία ενδέχεται να εξελιχθεί σε μόνιμο δεσμό για τις singles, ενώ οι δεσμευμένες φαίνεται πως βλέπουν τη σχέση τους να σταθεροποιείται και να εξελίσσεται. Παράλληλα, με τον Ερμή να εισέρχεται στον Τοξότη στις 5/11, ξεκινά μια περίοδος κατά την οποία θα έχεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις περισσότερο με το σύντροφό σου, ενώ αν έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με το παρελθόν, μάλλον αρχίζει ένα διάστημα ξεκαθαρισμάτων. Στις 17/11, ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, σχηματίζει ένα πολύ ευνοϊκό εξάγωνο με τον Άρη, φανερώνοντας πως είναι πολύ πιθανό να υπάρξει μια γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει ή αν έχει μπει ήδη κάποιο πρόσωπο στη ζωή σου, να υπάρξει μια εξέλιξη που θα πάει τη γνωριμία σας σε νέο στάδιο. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η πολιορκία από κάποιο παλιό σου ταίρι, καθώς με την όψη αυτή ενδέχεται να ενδώσεις, όμως να διαπιστώσεις πως ήταν μια λανθασμένη κίνηση λίγο παρακάτω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ερωτικός μήνας για το ζώδιό σου, που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Η εύνοια ξεκινά στις 7/11, με την Αφροδίτη να κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού και στον 5ο ηλιακό σου οίκο, μια θέση που απογειώνει την αισθηματική σου ζωή. Αρχικά, θα νιώσεις πιο γοητευτική, προσεγγίζοντας περισσότερους θαυμαστές και απολαμβάνοντας το φλερτ και τις όμορφες παρουσίες που σε περιτριγυρίζουν. Το πάθος μεγαλώνει ακόμα περισσότερο στις 13/11, με την Αφροδίτη να σχηματίζει σύνοδο με το Δία στο ίδιο κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Τα ενδεχόμενα να μπει στη ζωή σου ένας καινούριος, μοιραίος έρωτας είναι ιδιαίτερα αυξημένα, κάτι που ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 16/11. Αν είσαι στο ψάξιμο, σίγουρα μην αφήσεις τις μέρες αυτές ανεκμετάλλευτες και μην κλειστείς στο σπίτι σου! Όσο για τις δεσμευμένες, φαίνεται πως θα βιώσουν στιγμές έντονου πάθους στη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσουν και σε μια επισημοποίηση, ακόμη και να υπάρξει μια εγκυμοσύνη! Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 18/11, σε βρίσκει ανανεωμένη και… ερωτευμένη!

ΛΕΩΝ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που εμπεριέχει διάφορες εναλλαγές για τα αισθηματικά σου. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 3/11, μια όψη που ενδέχεται να σου φέρει μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Μάλιστα, η αντίθεση Αφροδίτης – Ουρανού την επόμενη μέρα, προμηνύει ξαφνικές συναντήσεις που σου χαρίζουν ενθουσιασμό και αναζωογόνηση! Παράλληλα, ο Ερμής κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Τοξότη στις 5/11, εκκινώντας ένα διάστημα ανεβασμένης κοινωνικότητας και επικοινωνιακής διάθεσης, εντείνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια περί νέων γνωριμιών και έντονου φλερτ. Από την άλλη, αν είσαι δεσμευμένη, είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα συμβίωσης. Η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου ναδίρ, δείχνει πως είτε αποφασίζεις να μείνεις τώρα μαζί με το σύντροφό σου ή αν αυτό συμβαίνει ήδη, πως αναζητάτε ένα νέο χώρο να στεγάσει τον έρωτά σας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η πιθανότητα να σκέφτεσαι εμμονικά το παρελθόν τις μέρες αυτές, κάτι που σε εμποδίζει να απολαύσεις το σήμερα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact