ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο μήνας αυτός εμπεριέχει μπόλικο ρομαντισμό και συναισθηματική επικοινωνία. Αρχικά, το τρίγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στις 3/11, σε καλεί να βγάλεις προς τα έξω τον τρυφερό εαυτό σου και να εξομολογηθείς τα πιο βαθιά σου συναισθήματα στο ταίρι σου. Από την άλλη, αν είσαι single, η όψη αυτή ενδέχεται να σου φέρει μια πολύ ρομαντική και όμορφη γνωριμία με ένα πρόσωπο που θα σας χαρακτηρίζει εξαιρετική επικοινωνία. Στις 7/11, η Αφροδίτη κάνει την είσοδό της στο ζώδιο του Σκορπιού, πολλαπλασιάζοντας τα σενάρια περί νέων γνωριμιών. Με τις όψεις που σχηματίζει με το Δία, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα μέχρι το τέλος του μήνα, φαίνεται πως καμία Παρθένος δεν θα μείνει παραπονεμένη. Φλερτ, συναντήσεις, ραντεβού με νέα και παλιά πρόσωπα θα είναι στην ατζέντα των ημερών. Όσο για τις δεσμευμένες, φαίνεται πως το παραπάνω πλανητικό σκηνικό βαθαίνει την επικοινωνία με το σύντροφό τους, τις κάνει πολύ εκφραστικές και τις βοηθά να εκδηλώσουν αυτά που αισθάνονται.

ΖΥΓΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο αφομοιώνεις τις αλλαγές που προηγήθηκαν τον Οκτώβριο και προσπαθείς να σταθεροποιήσεις καταστάσεις. Η Αφροδίτη συνεχίζει για λίγες μέρες την πορεία της στο ζώδιό σου και συγκεκριμένα, μέχρι τις 7/11 που θα περάσει στο Σκορπιό, θα έχει συναντήσει τον Κρόνο και τον Ουρανό σε εξάγωνο και αντίθεση αντίστοιχα. Φαίνεται λοιπόν πως οι πρώτες μέρες του μήνα χαρακτηρίζονται από εκπλήξεις, απρόοπτα αλλά και μια αίσθηση πως χτίζεις κάτι καινούριο στα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, ίσως να αλλάζουν κάποια πράγματα στη ζωή του συντρόφου σου που σε κάνουν να νιώθεις πιο ασφαλής, ενώ οι singles είναι πολύ πιθανό να γνωρίσουν ένα νέο πρόσωπο με απροσδόκητο τρόπο, το οποίο θα έχει να τους δώσει πολλά. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία της Αφροδίτης στο Σκορπιό τον υπόλοιπο μήνα, σου χαρίζει την αίσθηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και σιγουριάς στις σχέσεις και στις αισθηματικές σου υποθέσεις, που ενδεχομένως να αισθανόσουν ότι είχες χάσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σου και τα πλανητικά φαινόμενα που τον συνοδεύουν φανερώνουν πως θα είναι ο πιο ερωτικός μήνας της χρονιάς σου. Αρχικά, στις 4/11 κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ταύρου, στην οποία συμμετέχει σε θετική όψη ο Ποσειδώνας, φανερώνοντας πως η αισθηματική σου ζωή δέχεται πολύ ευνοϊκές επιρροές. Μια νέα, άκρως ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μόνιμη σχέση, είναι πολύ πιθανό να έρθει στη ζωή σου τις μέρες αυτές, ενώ οι δεσμευμένες θα βιώσουν έντονα συναισθήματα για το σύντροφό τους και θα δουν το πάθος να επιστρέφει. Στις 7/11, η Αφροδίτη περνά στο ζώδιό σου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σχηματίζει μόνο θετικές όψεις με τους Δία, Ποσειδώνα και Πλούτωνα. Εν ολίγοις, ο έρωτας δεν θα λείψει από τη ζωή των Σκορπιών, αφού το πάθος, η σεξουαλική διάθεση και η συναισθηματική ένταση θα είναι κυρίαρχα όλο αυτό το διάστημα. Όσες διατηρούν μόνιμο δεσμό, είναι πολύ πιθανό να τον επισημοποιήσουν, ενώ οι singles, μάλλον θα γίνουν πολύ γρήγορα… δεσμευμένες!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο μήνας σου προμηνύεται ιδιαίτερα κοινωνικός και επικοινωνιακός. Στις 3 και 4 του μήνα, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει όψεις με τον Κρόνο και τον Ουρανό, οι οποίες χαρίζουν εύνοια στα αισθηματικά σου. Ένα πρόσωπο που σε γοητεύει και κινείται στο φιλικό σου περιβάλλον ή μια απροσδόκητη συνάντηση με αυτόν που σε ενδιαφέρει, φαίνεται να ανεβάζουν την ερωτική διάθεση στα ύψη. Παράλληλα, ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 5/11, κάνοντάς σε πιο εκφραστικό, πολλαπλασιάζοντας τις νέες γνωριμίες και τους υποψήφιους συντρόφους, ειδικά γύρω στις 17 που συναντά τον Άρη σε ένα ευνοϊκό εξάγωνο. Αν ανήκεις στις δεσμευμένες, φαίνεται πως ο διάλογος ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου γίνεται πιο εποικοδομητικός και πως καταφέρνετε να λύσετε προβλήματα και να θέσετε νέους στόχους για το κοινό σας μέλλον. Επίσης, το τρίγωνο Κρόνου – Ουρανού που κορυφώνεται για τρίτη φορά στις 11/11, αποτελεί μια όψη σταθμό για σένα, καθώς τα μαθήματα και οι εμπειρίες του παρελθόντος αφομοιώνονται και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για να βελτιώσεις ακόμη περισσότερο την πορεία των αισθηματικών σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact