ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ερωτικές προβλέψεις Νοεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ κοινωνικός αλλά και πολύ ερωτικός μήνας για το ζώδιό σου. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4/11, ανεβάζει τη λίμπιντο και την αισθαντικότητα στα ύψη, αναζωπυρώνοντας το πάθος στις ζωές των δεσμευμένων και φέροντας μοιραίες γνωριμίες στις singles. Επίσης, με αυτό το φεγγάρι είναι πιθανό να σε απασχολήσουν θέματα εγκυμοσύνης και απόκτησης απογόνων. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7/11 και οι όψεις που σχηματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, πολλαπλασιάζουν τις πιθανότητες να μπει στη ζωή σου κάποιο πρόσωπο που θα της δώσει νόημα και σκοπό. Το κοινωνικό σου περιβάλλον και οι φίλοι αποτελούν την πηγή των ερωτικών ευκαιριών το διάστημα αυτό, καθώς επίσης και οποιαδήποτε ομαδική δραστηριότητα στην οποία συμμετέχεις. Οι δεσμευμένες φαίνεται πως ανακαλύπτουν ένα σύμμαχο στο πρόσωπο του συντρόφου τους και πως αποφασίζουν να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο της σχέσης τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο μήνας σου εμπεριέχει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετές ερωτικές ευκαιρίες. Αρχικά, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού και οι όψεις που σχηματίζει με τον Κρόνο και τον Ουρανό στις 3 και 4 του μήνα αντίστοιχα, φέρνουν ουρανοκατέβατες γνωριμίες με ενδιαφέροντα πρόσωπα για τις singles και ξαφνικές προτάσεις επισημοποίησης για τις δεσμευμένες. Από την άλλη, η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ταύρου στις 4 του μήνα, φανερώνει πως βρίσκεσαι σε μια φάση απολογισμού και κλεισίματος ενός συναισθηματικού κύκλου από το παρελθόν, προκειμένου να προχωρήσεις παρακάτω και να επιτρέψεις στο καινούριο να μπει στη ζωή σου. Σε κάθε περίπτωση, η πλανητική κινητικότητα στο ηλιακό σου μεσουράνημα καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φανερώνει πως εκπέμπεις ένα μυστηριώδη και γοητευτικό εαυτό που προσελκύει θαυμαστές και μαγνητίζει νέα υποψήφια ταίρια, αν είσαι μόνη, ενώ για όσες διατηρούν μόνιμο δεσμό, οι πλανητικές όψεις σας καλούν να προχωρήσετε τη σχέση παρακάτω.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Νοέμβριος είναι ένας πολύ ρομαντικός και αισθαντικός μήνας που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστος. Από το ξεκίνημά του κιόλας, ο Ήλιος από το Σκορπιό συναντά τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου σε μια όψη τριγώνου, η οποία είτε σου φέρνει μια πολύ γοητευτική παρουσία στη ζωή σου είτε σε «πάει» ένα ειδυλλιακό ταξίδι με το σύντροφό σου. Παράλληλα, η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού στις 7/11, εκκινεί μια περίοδο κατά την οποία αισθάνεσαι να ανακαλύπτεις ένα καινούριο όραμα και νόημα για τη ζωή και τις σχέσεις. Ειδικά, στις 13/11 με τη σύνοδο Αφροδίτης – Δία και στις 16/11 με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, είναι απίθανο να μην ερωτευτείς ή έστω να περάσεις μια έντονη, ερωτική περιπέτεια με ένα μυστηριώδες πρόσωπο. Όσο για τις δεσμευμένες, οι παραπάνω όψεις φαίνεται πως τους ξυπνούν ρομαντισμό, συναίσθημα, τρυφερότητα και ευαισθησία, τα οποία εκφράζουν στο σύντροφό τους και μαζί κάνουν όνειρα για το μέλλον.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Δεν έχεις όρεξη για σεξ; Βρέθηκε η λύση σε αυτό που βασανίζει άνδρες και γυναίκες

Πηγή: ερωτικές προβλέψεις myastro.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact