ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή1 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε αφορά άμεσα και οφείλεις να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή! Η όψη αυτή, θα πλήξει τον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λόγω κάποιων ανατρεπτικών γεγονότων και καταστάσεων, πιθανόν να δημιουργηθούν εντάσεις και καυγάδες. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε παρασύρει σε συμπεριφορές έπαρσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, όσο δελεαστικό κι αν είναι, μείνε μακριά από το ερωτικό παρελθόν, γιατί θα απογοητευτείς και θα εκνευριστείς! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε ρήξεις και ξεσπάσματα μέσα στο χώρο του σπιτιού και απέφυγε να ζητήσεις ένα μεγάλο βήμα ή μία επισημοποίηση, αφού σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα να το συζητήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, είσαι αρκετά εύθικτος σήμερα και οξύθυμος, με αποτέλεσμα να τα βάζεις με όλους τους συναδέλφους και συνεργάτες σου! Οικονομικά πιθανόν να υπάρξουν κάποια ξαφνικά έξοδα, αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Καλό Μήνα! Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, οφείλεις να προσέξεις τα λόγια σου και τις επαφές σου! Το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε παρασύρει σε παρορμητική συμπεριφορά, λάθος προσέγγιση και τελικά, άλλα θες να πεις και άλλα λες και σε παρεξηγούν! Βέβαια και οι άλλοι θα είναι κάπως επιθετικοί και απότομοι απέναντι σου, γεγονός που θα σε φέρει στα όρια σου και δεν θα ξέρεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιδράσεις, ώστε να αντιμετωπίσεις σωστά τις καταστάσεις! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει προβλήματα σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα σήμερα, που πολύ πιθανόν να οδηγήσουν σε εντάσεις και παρεξηγήσεις! Οφείλεις να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις και κυρίως όταν θυμώνεις, αφού δεν θα πεις αυτό που πρέπει και όλο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ρήξεις που δεν θες! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές στα ερωτικά σχέδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά σου θέματα, δεν ενδείκνυται η ημέρα για υπογραφές, συμφωνίες και συζητήσεις, γι’ αυτό κάνε υπομονή!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Παρθένε, με το σημερινό Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα γίνεις λίγο πιο πεισματάρης στις γνώμες και τις απόψεις σου! Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς, ενδεχομένως να σε θεωρήσουν λανθασμένα ισχυρογνώμων και πιθανόν εγωιστή, γεγονός που ίσως φέρει ρήξεις, παρεξηγήσεις, αλλά και καυγάδες. Κάνε υπομονή όσο μπορείς και φυσικά ένα βήμα πίσω σε ότι κι αν ακούσεις! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει ένα αρνητικό νέο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η ιστορία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα μπορέσει να προχωρήσει όπως θες σήμερα, αφού σήμερα έχεις την τάση να τα θες όλα δικά σου! Ωστόσο το πρόβλημα μπορεί να είναι έντονο, αλλά σίγουρα προσωρινό! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το ταίρι σου, κυρίως λόγω ζήλιας, καταπίεσης και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, οι αναβολές είναι πολλές και κουράζεσαι. Οικονομικά έρχονται αρκετές πιέσεις και έξτρα έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact