ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή1 Οκτωβρίου

Καλό Μήνα!

Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα και οι επικοινωνίες μας, όπως και οι μετακινήσεις μας δυσκολεύουν! Προσοχή επίσης, στο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει υπερβολές και γκάφες, στον Έρωτα και το Χρήμα.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Σήμερα αγαπητέ Κριέ, το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά κυρίως, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μέσα από επαφές ή συναντήσεις, θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, λάθος συμπεριφορές και νευρικότητα και που θα φέρουν ρήξεις και ισχυρές εντάσεις. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει αρνητικές αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις οξύθυμες συμπεριφορές, καυγάδες και εντάσεις με τον σύντροφο, που ενδεχομένως να οδηγήσουν σε ρήξη! Πρόσεχε τι λες μέσα στα νεύρα σου και επιστράτευσε λογική! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποια απρόσμενα γεγονότα που αφορούν το άτομο που επιθυμείς, τα οποία θα σε αποσυντονίσουν και θα ανατρέψουν όλα σου τα δεδομένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ίσως κάποιες συναδελφικές σχέσεις, κλονιστούν από εκνευρισμούς και παρεξηγήσεις! Οικονομικά θα υπάρξουν προβληματάκια και καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε συμφωνία ή επένδυση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, θα υπάρξουν αρκετές δυσκολίες την σημερινή ημέρα! Μπορείς όμως να τις αποφύγεις εύκολα, αρκεί να είσαι συγκεντρωμένος, ήρεμος και προσεκτικός! Φρόντισε και την παραμικρή λεπτομέρεια, σε κάθε δραστηριότητα της ημέρας και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, προκειμένου να τα προλάβεις όλα και να έχεις και την δυνατότητα να ξεκουραστείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει δυσκολίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να βρεις έστω λίγο χρόνο να περάσεις με τον σύντροφο, γιατί νιώθει ότι τον παραμελείς, γεγονός που θα φέρει προβλήματα στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ούτε κατά διάνοι μην μπλέξεις αισθηματικά με επαγγελματικά, γιατί κινδυνεύεις να εκτεθείς και να αποκαλυφθείς, με αρνητικές για σένα συνέπειες! Θέλει αυτοσυγκράτηση η σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θέλει προσοχή, γιατί αναμένονται λάθη, ανατροπές, αλλά και ρήξεις! Πιθανόν να μετανιώσεις για κάποιες οικονομικές δαπάνες σήμερα, που έχουν να κάνουν με επιφανειακές ανάγκες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Καλό Μήνα! Με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα φίλε Δίδυμε, ίσως αισθανθείς πως θες να ξεφύγεις από τα «πρέπει» σου και τους κανόνες σου! Αυτό ναι μεν είναι καλό, όμως φρόντισε να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και επιπολαιότητες, που θα σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Κάποια ανατρεπτικά γεγονότα και ορισμένες έκρυθμες και νευρικές καταστάσεις, θα σε αποσυντονίσουν και θα φέρουν εντάσεις και καυγάδες. Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει τρεξίματα στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα ίσως υπάρξουν κάποιες ξαφνικές δυσάρεστες εξελίξεις στην σχέση σου, οι οποίες θα σε φέρουν στα όρια σου! Γι’ αυτό, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου τον σύντροφο και μην φέρεσαι εγωκεντρικά, γιατί θα υπάρξουν έντονες ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος πες όχι στο αλόγιστο φλερτ και τις ερωτικές συναναστροφές χωρίς όρια, γιατί δεν θα φέρουν σίγουρα το αποτέλεσμα που θες και περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά κάνεις αρκετά λάθη, τα οποία πολύ πιθανόν να σε εκθέσουν! Οικονομικά, πες όχι σήμερα στα τυχερά παιχνίδια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact