ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Παρασκευή1 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, απαιτεί αυτοσυγκράτηση, υπομονή, λογική και πολύ προσοχή στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Πολλές στιγμές θα έρθεις στα όρια σου, λόγω κάποιων ανατρεπτικών ξαφνικών γεγονότων που έρχονται τώρα, αλλά και λόγω της επιθετικής συμπεριφοράς των άλλων απέναντι σου, χωρίς λόγο! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε κάνει αρκετά απαιτητικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάνε ένα βήμα πίσω σήμερα και απέφυγε με κάθε τρόπο τσακωμούς, καυγάδες και ρήξεις. Δυστυχώς θα χάσεις το δίκιο σου αν μιλήσεις μέσα στα νεύρα σου και σίγουρα δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι ελεύθερος κάποια μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις ή ειδήσεις, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο επαγγελματικός, αλλά και ο οικονομικός τομέας, θα αντιμετωπίσουν κάποιες απρόσμενες και ανατρεπτικές καταστάσεις! Μην αντιδράσεις παρορμητικά και μην πάρεις σήμερα αποφάσεις και πρωτοβουλίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Σήμερα φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να ανοίγεσαι, να αφήνεσαι και να εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους! Το θέμα είναι πως ακόμα και η ίδια σου η διαίσθηση μπορεί να σε προδώσει, αφού είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός! Γενικά, κάποια μυστικά σου κινδυνεύουν να βγουν στην φόρα, από άτομα που έκανες το λάθος να τους εμπιστευτείς! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφά συναισθήματα, απαγορευμένες σχέσεις, μυστικά μηνύματα, παρασκηνιακές ενέργειες, κρυμμένοι σκοποί και στόχοι, τώρα βγαίνουν στην φόρα και γκρεμίζουν κάποια όνειρα που είχες για την ερωτική σου ζωή και αυτό σίγουρα σε απογοητεύει. Είτε είσαι ελεύθερος, είτε είσαι δεσμευμένος, προστάτεψε ότι θέλεις να παραμείνει κρυφό, γιατί θα εκτεθείς και δεν θα υπάρχει γυρισμός ή δικαιολογία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλές οι υποχρεώσεις στην δουλειά και εσύ θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά ώστε να ανταπεξέλθεις! Αρκετές οι οικονομικές δυσκολίες σήμερα, λόγω κάποιων παρελθοντικών παραλήψεων από μέρους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Καλό Μήνα! Φίλε Τοξότη, σήμερα προκαλείς και θες να σπάσεις όλους τους κανόνες! Βάλε όμως άμεσα όρια, πριν να είναι πολύ αργά, αφού το Τετράγωνο Ανάδρομου Ερμή-Πλούτωνα, σε οδηγεί σε υπερβολές και λες ή κάνεις περισσότερα από όσο πρέπει! Μην έχεις χωρίς λόγο υπερβολικά νεύρα και να σοκάρεις τους γύρω σου! Ιδίως στις φιλικές σου σχέσεις, το παρακάνεις με την προκλητικότητα, την υπερβολή και την νευρικότητα! Το ταυτόχρονο Τετράγωνο Αφροδίτης-Δία, θα αποκαλύψει ένα μυστικό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιστράτευσε οπωσδήποτε υπομονή και ψυχραιμία! Η τάση σου για ελευθερία, ανεξαρτησία και καυγάδες, θα βάλει σε κίνδυνο την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει ένα άτομο μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που τελευταία έχει κινήσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον! Ωστόσο σήμερα, δεν είναι η ιδανική ημέρα να πάρεις πρωτοβουλίες και να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι αναποδιές σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, ωστόσο είναι περαστικές! Επαγγελματικά, προστάτεψε συναδελφικές σχέσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact