ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 2 Οκτωβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη καλοπέραση σήμερα! Σε περιμένει μία ημέρα, γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις, θέματα παιδιών, δραστηριότητες δημιουργικότητας ή απλά διασκέδασης! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, προβάλλεις με τον καλύτερο τρόπο τον εαυτό σου και «βγάζεις» με κάθε τρόπο το παιδί που κρύβεις μέσα σου, απολαμβάνοντας την ζωή με κάθε τρόπο, αλλά και τον θαυμασμό του περίγυρου σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες και σπουδαίες ευκαιρίες και ερωτικές επιλογές, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν ήδη σε ενδιαφέρει ένα άτομο, μπορείς σήμερα να κάνεις το πρώτο βήμα και να το κατακτήσεις με ευκολία! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές τώρα δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση ή βελτίωση σχέσης, με πάθος και συναίσθημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου στα οικονομικά και τα νέα είναι θετικά! Επαγγελματικά, προσπάθησε να μην μπλέξεις δουλειά με έρωτα, γιατί θα εκτεθείς!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είναι άκρως εποικοδομητικό για εσένα, αν τις εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα! Εμπιστεύσου άφοβα την διαίσθηση σου και θα καταφέρεις σήμερα, να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι! Βρίσκονται μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις, το συναίσθημα νικά και επιπλέον, μπορείς να έχεις επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα, που ακόμα είναι σε εκκρεμότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με τον σύντροφο, την θαλπωρή και την ζεστασιά του σπιτιού, αλλά και συναισθηματική ανανέωση στον δεσμό σας! Ίσως μάλιστα, πραγματοποιηθεί σήμερα κάποια συζήτηση για συγκατοίκηση ή επισημοποίηση! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία για μία καυτή και παθιασμένη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά τα πράγματα θα πηγαίνουν όλο και καλύτερα σήμερα και θα νιώσεις σαφώς πιο ήρεμος! Οικονομικά, βρίσκεται μία οικονομική λύση που αφορά το σπίτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή για σένα, ιδίως με ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, οι ευκαιρίες θα είναι αρκετές για να πετύχεις τους σκοπούς σου και δεν πρέπει να μείνουν ανεκμετάλλευτες! Μπορείς τώρα, να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, να περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις με τους άλλους, ακριβώς με τον τρόπο που θες! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και δημοφιλής, θα έχεις μία χαρμόσυνη είδηση και ευχάριστες μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι και διεκδίκησε μία έξοδο σήμερα, με τον σύντροφο και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί και θα αναζωπυρώσετε τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επαφές, χαρμόσυνα μηνύματα, νέες γνωριμίες και ερωτικές συναντήσεις, αλλά και επίτευξη στόχων και σκοπών!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, διορθώνονται και μάλιστα σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα για συμφωνίες και νέα ξεκινήματα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact