ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Σήμερα, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μας δίνει την δύναμη, να αντέξουμε τις κακοτοπιές και να πετύχουμε αυτά που επιθυμούμε, αλλά και να απολαύσουμε επιτυχία σε έρωτα και χρήμα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, ήρθε η στιγμή να βάζεις επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες! Πράγματα για τα όποια τόσο καιρό σπατάλησες ενέργεια για να τα διορθώσεις, χωρίς αποτέλεσμα, τώρα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα βρεις λύσεις σε πολλά από αυτά! Σταδιακά λοιπόν, ανανεώνεσαι ψυχικά και ηρεμείς! Επιπλέον, μία αποκάλυψη, θα σε βοηθήσει να πάρεις τώρα, την σωστή απόφαση, σε ένα θέμα που καιρό τώρα εκκρεμεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τον ερωτισμό και την σεξουαλικότητα που αυξάνονται στην σχέση σου, θα έχεις και ουσιαστική εύνοια! Η γοητεία σου, το πάθος, η διορατικότητα σου και η πειθώ σου, θα φέρουν το αποτέλεσμα που θες, απλά διεκδικώντας μία συζήτηση με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα, να σαγηνεύσεις με την γοητευτική προσωπικότητα σου, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος θα φέρεις «στα μέτρα σου» τις καταστάσεις! Οι οικονομικές σου συναλλαγές, θα έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα και εύνοια!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, ώρα να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις περισσότερο από ποτέ, όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις επαφές και τις συναναστροφές σου! Γενικά, οι άνθρωποι στο περιβάλλον σου και οι καταστάσεις που τους αφορούν, θα είναι εκείνοι, που θα σου δώσουν την ουσιαστική ικανοποίηση και ευχαρίστηση! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με θετικές εξελίξεις και εξαιρετικές συνέπειες για το παρόν, αλλά και το μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία, για να ξεκινήσεις μία νέα σοβαρή σχέση ή να κάνεις μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, απολαμβάνοντας ερωτισμό και δυνατό συναίσθημα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας την καθημερινότητα σας ως ζευγάρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις σήμερα βελτιώνονται και οικονομικά βρίσκεις τις ισορροπίες που χρειάζονται, σε έσοδα-έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα σου προσφέρει την πολυαναμενόμενη δυνατότητα και ευκαιρία, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας σου, που μέχρι τώρα σε απασχολούσαν και σε είχαν πιθανόν κουράσει! Νιώθεις πιο δυνατός και σίγουρα πιο ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια, βοηθώντας εσένα, μα και τους δικούς σου ανθρώπους! Κλείνεις κύκλους που σε προβλημάτιζαν και ανοίγεις νέους, με λύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή, ακόμα κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων εσένα και του συντρόφου! Κάνε υπομονή και θα δεις πως η ημέρα θα κλείσει παθιασμένα και απόλυτα συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν προκύψει ένας καυτός έρωτας, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα θετικές οι εξελίξεις σε εργασία και η επιτυχία είναι στο «τσεπάκι» σου! Πες ναι, χωρίς δισταγμό, σε οικονομικές συμφωνίες σήμερα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact