ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Σάββατο 2 Οκτωβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν η αυτοπεποίθηση σου και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αρκετά θα είναι τα θετικά γεγονότα και οι συγκυρίες της ημέρας, με την βοήθεια του Εξάγωνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, που θα σε βοηθήσουν να αποδείξεις την αξία σου και να εκπληρώσεις με ευκολία, βαθιές επιθυμίες και σκοπούς! Κάποιες εκκρεμότητες της καθημερινότητα σου, τώρα σταθεροποιούνται και επιτέλους ηρεμείς και νιώθεις ικανοποιημένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ανεβάζεις σήμερα τα στάνταρ σου και μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει στα πάντα! Μην συμβιβαστείς σε τίποτα λιγότερο λοιπόν, από αυτό που σου αξίζει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με τον σύντροφο! Επιπλέον, κάποιες συγκυρίες, λειτουργούν ως αποδείξεις για την αγάπη του και την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου «θέλω» και στόχοι, εκπληρώνονται σήμερα, αφού οι θετικότητα της ημέρας, αφορά κυρίως το πορτοφόλι σου! Επαγγελματικά, μην περιμένεις άμεσα να δεις τους καρπούς των κόπων σου. Χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα και είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα και πέτυχε με ευκολία βαθιές επιθυμίες, στόχους και σκοπούς! Υλοποιείς ιδέες και κάνεις πράξη τα σχέδια σου! Σπουδαίες ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και να γευτείς την απόλυτη επιτυχία και εύνοια των πλανητών!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως σήμερα, θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά και εκπλήρωση βαθιών ερωτικών επιθυμιών! Εμφανισιακά είσαι στα καλύτερα σου και η γοητεία σου προκαλεί καρδιοχτύπια! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και συναισθηματική σχέση και πολλές καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιβραβεύεσαι για την σκληρή δουλειά, την υπομονή και την διαλλακτικότητα σου, στην εργασία σήμερα! Οικονομικά, θα πάρεις σίγουρα μία μεγάλη χαρά τώρα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Φίλε Τοξότη, ήρθε η στιγμή, να ανανεώσεις και να αυξήσεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στην ζωή σου, την ηρεμία και την σιγουριά! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, σε απαλλάσσει από δύσκολες καταστάσεις και δυσάρεστες αναμνήσεις και σε προστατεύει από ο,τιδήποτε αρνητικό! Να έχεις εμπιστοσύνη στην διαίσθηση σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και φρόντισε να προωθήσεις σχέδια και σκοπούς παρασκηνιακά, χωρίς να γνωρίζει κανείς τις κινήσεις σου και σίγουρα θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τώρα ήρθε η ώρα, να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μία σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος και ερωτισμό! Αν προσπαθείς να σαγηνεύσεις ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα είναι η ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου και επιπλέον, θα εκτιμηθούν ποικιλοτρόπως, οι προσπάθειες σου και η συναισθηματική σου γενναιοδωρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία κάποιες αποκαλύψεις που αναμένονται, θα κάνουν πολλές δυσκολίες να ξεπεραστούν, μια και καλή! Οικονομικά, έρχεται ένα πάρα πολύ καλό νέο και μόνο θετικές εξελίξεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact