ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε με τον Άρη να περνά στο Ζώδιο του Ζυγού, σε διακρίνει ένας υψηλός βαθμός συναισθηματισμού, που χρειάζεται άμεσα σταθεροποίηση με ενσυνείδητη προσπάθεια και επιστράτευση λογικής. Ιδίως για θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι, εύκολα σε αναστατώνουν και χάνεις την ευδιαθεσία σου! Η μνήμη σου τώρα είναι πολύ δυνατή και θα είναι πολλές φορές σύμμαχος σου, στην προσπάθεια σου να βελτιώσεις συγγενικές σχέσεις και να διορθώσεις οικιακά προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, δυσκολεύεσαι να ξεχάσεις το παρελθόν και ίσως σήμερα παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα, λόγω πάθους αλλά! Προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός και λογικός πριν κάνεις κίνηση προς ένα πρώην ταίρι! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εντάσεις και διαμάχες στην σχέση σου, λόγω της συναισθηματικής σου ανασφάλειας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις επιμονή και φιλοδοξία, αλλά λείπει μάλλον ο σταθερός προγραμματισμός στα οικονομικά σου!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η σημερινή είσοδος του Άρη στον Ζυγό, φίλε Λέοντα, θα σου δώσει έντονη πνευματική δραστηριότητα, αλλά και αρκετή νευρικότητα που θα σε οδηγήσει σε ανούσια σπατάλη δυνάμεων. Πρέπει να αναπτύξεις άμεσα με προσοχή την ικανότητα συγκέντρωσης της προσοχής, ιδίως σε κοινωνικές επαφές και επικοινωνίες. Αν θες, μπορείς να αναδείξεις την διανοητική και πνευματική σου ζωντάνια αφού είσαι ιδιαίτερα ομιλητικός, εύστροφος και κοινωνικός! Απέφυγε εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα ερωτικά σου θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες και προοπτικές, ώστε να πραγματοποιήσεις στόχους, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μέσα από μηνύματα και συναντήσεις, θα έρθει η λύση για ένα θέμα ερωτικό που σε απασχολεί καιρό τώρα και σήμερα, θα το διευθετήσεις! Έχεις ιδιαίτερο ταλέντο στον γραπτό και προφορικό λόγο και έτσι θα πετύχεις αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σου δίνονται σήμερα κάποιες ευκαιρίες, μέσω τηλεφωνήματος ή μηνύματος, οι οποίες σου επιτρέπουν να κάνεις τα επαγγελματικά σχέδια σου, πραγματικότητα! Οικονομικά απέφυγε τις σπατάλες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η είσοδος του Άρη στο Ζυγό θα σου φέρει την σταθερότητα και την αυτοεκτίμηση που τόσο καιρό επιθυμούσες! Ωστόσο, οφείλεις να προσέχεις την τάση σου για πείσμα και ισχυρογνωμοσύνη. Έχεις τώρα την ευκαιρία, να μάθεις να συγκρατείς τα νεύρα σου, αφού τα ξεσπάσματά σου δύσκολα ελέγχονται και είναι δυσάρεστα στους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου. Χρησιμοποίησε τι πιο πρακτικές πλευρές σου, ώστε να προστατέψεις υλικές κτήσεις και διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στον αισθηματικό τομέα, αν διατηρείς κάποια σχέση, θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα και θα θελήσεις κάτι πιο σοβαρό και σταθερό! Επιδίωξε σήμερα, συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα θα έρθουν έτσι όπως θες! Επιπλέον, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να απολαύσεις αισθησιακές και καυτές ερωτικές στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εργάζεται σκληρά και επίπονα και δείχνεις σημαντικές και πρακτικές ικανότητες στον χώρο εργασίας. Οικονομικά, θα έχεις ισχυρή εύνοια στα οικονομικά, αρκεί να μην είσαι σπάταλος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact