ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σε διακρίνει έντονη δραστηριότητα, φίλε Αιγόκερε, που κατευθύνεται προς την πραγματοποίηση μεγάλων στόχων στη ζωή σου, με την είσοδο του Άρη στο Ζώδιο του Ζυγού! Όλες οι δραστηριότητες σου στέφονται με μεγάλη επιτυχία συχνά, αρκεί να επικρατήσει σύνεση, προσγειωμένη φιλοδοξία και λογική! Απέφυγε λοιπόν εξάρσεις εγωισμού, παρορμητισμό και δογματικότητα! Η επιτυχία που θα έρθει, θα είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο από άποψη δημοσιότητας όσο και από άποψη ουσιαστικής κοινωνικής διάκρισης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην ανησυχείς αν τελευταία υπήρξαν εντάσεις και μην εγκαταλείψεις τώρα τις προσπάθειες σου, αφού η ημέρα θα σου αποδείξει πως όλοι οι αγώνες αμείβονται με τον καλύτερο τρόπο στον έρωτα και μάλιστα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την αποκάλυψη ενός έρωτα που εξελίσσεται σε εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αποδεικνύεσαι γεννημένος ηγέτης με ταλέντο στις εργασιακές δραστηριότητες και έχεις την δυνατότητα να φτάσεις σήμερα στην κορυφή. Μία ουσιαστική οικονομική λύση, σε βγάζει επιτέλους από πολλά αδιέξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, ήρθε η ώρα να αλλάξεις πρόσωπο με την είσοδο του Άρη στον Ζυγό! Σε διακρίνουν νεανική ενεργητικότητα, ενθουσιασμός για νέους στόχους και έντονη διανοητική δραστηριότητα! Μην διστάσεις λεπτό να εκφράσεις τις ακραίες σου ιδέες , πέρα από την κοινή αντίληψη, γιατί αυτός είναι ο τρόπος για να κάνεις πράξη, τα όνειρα και τους στόχους σου! Θα χρειαστεί βέβαια να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα όσον αφορά την πρακτική σου δράση, όμως η βοήθεια της τύχης θα σου δώσει την λύση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γοητευτική γνωριμία, που θα εξελιχθεί εντυπωσιακά γρήγορα, σε μία σταθερή και όμορφη σχέση! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η στάση σου απέναντι στον σύντροφο, απομακρύνεται από τις καθιερωμένες και συμβατικές! Ο σκεπτικισμός σου και το θάρρος σου είναι τα χαρακτηριστικά που θα φέρει βελτίωση στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σκέψου πολύ πριν πάρεις μία πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική επαγγελματική κίνηση, γιατί ξεχνάς μάλλον να επιστρατεύεις την λογική πρώτα! Τα οικονομικά σου κινδυνεύουν από τις τάσεις που έχεις, προς την υπερβολή!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Η ημέρα αυτή θα σου χαρίσει βαθύτατα αισθήματα, τα οποία αν κατορθώσεις να αναπτύξεις θετικά, αποτελούν αληθινή δύναμη για σήμερα, που ο Άρης περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, φίλε Ιχθύ! Προσοχή μόνο χρειάζεται η τάση σου για νεύρα, σκληρότητα, ζήλια και εκδικητικότητα, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Μην μπλοκάρεις την ενεργητικότητα σου και τα αισθήματα σου και θα δεις ότι υπάρχουν πολλές λύσεις στα προβλήματα σου, ώστε να πετύχεις σκοπούς και στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οι ευκαιρίες για να γοητεύσεις και να σαγηνεύσεις το άτομο που θες, είναι παρούσες και πολλές! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιότερα προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο σου και απολαμβάνεις αισθησιακές, καυτές, παθιασμένες στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, μια αποκάλυψη σε βοηθά στην μετέπειτα πρόοδο σου! Οικονομικά σε απασχολεί ένα φορολογικό ή κληρονομικό ζήτημα, που θα αποτελέσει σημαντική βοήθεια στα έσοδά σου!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact