ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 27 Απριλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε θέματα διαπροσωπικών επαφών και επικοινωνιών, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Σκορπιού! Θα πρέπει να αναμένεις κάποιες απογοητεύσεις, τις οποίες λόγω υπεραισιοδοξίας δεν περίμενες καν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις την τάση σου για επαναστατικότητα, κόντρες και καυγάδες, ώστε να μην καταστρέψεις την ήρεμη και ήσυχη ατμόσφαιρα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε άμεσα τις ερωτικές σου προσδοκίες και να χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φλερτ και πες όχι σε οποιαδήποτε επιπόλαιη και ανώριμη συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεχε πολύ σήμερα την ροπή σου για επιπόλαια λάθη και νευρικότητα, στον επαγγελματικό τομέα! Θα έρθουν κάποια έξτρα έξοδα τώρα, αλλά αν σκεφτείς ψύχραιμα, θα βρεις τις λύσεις που θες!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με την σημερινή Πανσέληνο στον Σκορπιό, όποια πρόκληση κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσεις, προσπάθησε να παραμείνεις ψύχραιμος και λογικός! Μην επαναφέρεις λόγω υπερευαισθησίας, παλαιά προβλήματα, τα οποία υποτίθεται πως είχαν ξεπεραστεί και λυθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν σίγουρα τριβές και γκρίνια στην σχέση σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το φτάσεις στα άκρα και να προκαλέσεις ρήξεις και τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως παρασυρθείς σήμερα σε παρελθοντικούς έρωτες, λόγω νοσταλγίας και αναμνήσεων! Σκέψου ώριμα και κινήσου με γνώμονα την λογική προς το πρώην ταίρι σου, για να μην πληγωθείς και πάλι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την σταθερότητα στην δουλειά σου! Οικονομικά, θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα για οικογενειακές υποχρεώσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή Πανσέληνος στον Σκορπιό, επηρεάζει κυρίως τις κοινωνικές σχέσεις και επαφές σου! Επίσης, συναναστροφές με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς, απαιτούν την προσοχή σου και την ψυχραιμία σου! Θα έρθουν κάποια προβλήματα και αναποδιές σε επικοινωνίες, ειδήσεις και νέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, να σκέφτεσαι διπλά πριν μιλήσεις στον σύντροφο! Θα υπάρξουν ρήξεις κυρίως σε επικοινωνιακά θέματα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή στο τι του λες και πως το του λες! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε νέα ξεκινήματα και σχέσεις στον έρωτα, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα με νέες γνωριμίες, όσο γοητευτικές κι αν είναι φαινομενικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πες όχι σε κουτσομπολιά και μυστικά! Οικονομικά θα προκύψουν έξοδα για ένα μέσο μεταφοράς!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact