ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 27 Απριλίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Σκορπιού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Δώσε προτεραιότητα σήμερα στις φιλίες σου, αλλά χωρίς να είσαι τόσο πολύ απαιτητικός, νευρικός και δογματικός προς τους φίλους σου, διότι θα προκαλέσεις παρεξηγήσεις και εντάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, συγκρατήσου οπωσδήποτε και να μην παρασυρθείς σε έρωτες που δεν υπόσχονται σταθερό και σίγουρο μέλλον, νομίζοντας πως εσύ έχεις το «πάνω χέρι»! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παρεξηγήσεις, ανέντιμες ή επαναστατικές συμπεριφορές, κόντρα και ασυνεννοησία στην σχέση σου, αν δεν θες να υπάρξουν ισχυρές ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα έχεις κάποιες διαφωνίες και εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποιες αναπάντεχες δοσοληψίες, που δεν είχες υπολογίσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η Πανσέληνος στο ζώδιο του Σκορπιού, θα «τρίξει» τα θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει, σε διαπροσωπικές σχέσεις, συνεργασίες και οικογένεια! Μην παρασύρεσαι λόγω ανασφάλειας, σε απρόσεκτα λάθη, που ενδεχομένως να πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, κλονίζονται η εμπιστοσύνη και η σταθερότητα, μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, μετά από κάποιες αποκαλύψεις και απογοητεύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μερικά γεγονότα και εξελίξεις, που έχουν να κάνουν με το άτομο που θες, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και να ναυαγήσουν τις μέχρι τώρα προσδοκίες και ελπίδες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες συγκυρίες και εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα σε προβληματίσουν και θα σε απογοητεύσουν! Οικονομικά, να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες απώλειες, οι οποίες θα αντιμετωπισθούν γρήγορα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή Πανσέληνο στον Σκορπιό, ενδεχομένως κάποιες εξελίξεις μέσα από επικοινωνίες, θα μειώσουν την αισιοδοξία σου και θα σε αναγκάσουν να αναθεωρήσεις αρκετά πράγματα! Μην βιάζεσαι όταν επικοινωνείς και κράτα την ψυχραιμία σου, απέναντι σε ένα αρνητικό νέο, που ενδεχομένως να έχεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ανάγκη σου για την αμέριστη προσοχή του συντρόφου σου πάνω σου, γίνεται εμμονή και σε παρασύρει σε ξεσπάσματα και παράλογες απαιτήσεις, που θα φέρουν εντάσεις στη σχέση! Αν είσαι ελεύθερος, οι υποθέσεις του μυαλού σου, οι προσδοκίες και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα σου, τώρα διαψεύδονται και προσγειώνεσαι απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες όχι στις ανούσιες σπατάλες και τα περιττά έξοδα, γιατί θα υπάρξουν απώλειες! Επαγγελματικά, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες επικοινωνιακές μικρές παρεξηγήσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact