ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Ημερήσιες Προβλέψεις για Τρίτη 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, πιθανόν να υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις σήμερα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, μετά από κάποιες αποκαλύψεις κρυφών καταστάσεων, τις οποίες μέχρι τώρα δεν γνώριζες. Ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεις το αληθινό πρόσωπο των άλλων!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς καυγάδες και εντάσεις, για λόγους ζήλιας, χειραγώγησης και καταπίεσης! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα, μέσα από γεγονότα που θα σου ανοίξουν τα μάτια, θα καταλάβεις ότι το άτομο που σε ενδιαφέρει, δεν είναι αυτό που νόμιζες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, πιθανόν να έχεις κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις με συνεργάτες ή συναδέλφους, λόγω της δικής σου συμπεριφοράς! Οικονομικά, τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά, αφού έχεις αφήσει αρκετές εκκρεμότητες και τώρα σε πιέζουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντι σου, στο Ζώδιο του Σκορπιού! Είναι σίγουρα μια κρίσιμη ημέρα για αρκετούς από τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και για όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Κάποιοι άνθρωποι, μέσα από επαφές, πιθανόν να σε απογοητεύσουν και σε εκνευρίσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αρκετές καταστάσεις μεταξύ σας ανατρέπονται τώρα και η σχέση φτάνει σε ένα κρίσιμο σημείο, στο οποίο οφείλεις να παραμείνεις ψύχραιμος και να συγκρατήσεις νεύρα και λόγια, που μετά θα μετανιώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού νέες γνωριμίες και φλερτ, διότι μάλλον θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι συναδελφικές σχέσεις και οι συνεργασίες σου, αντιμετωπίζουν παρεξηγήσεις και διαφωνίες, που οδηγούνται σε ρήξεις! Οικονομικά, πιθανόν να πιεστείς λίγο παραπάνω σήμερα, ιδίως επειδή πρέπει να πάρεις άμεσα αποφάσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η σημερινή Πανσέληνος στο Ζώδιο του Σκορπιού, σε αναγκάζει να ωριμάσεις άμεσα ώστε να μπορέσεις επιτέλους να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που τώρα αυξάνονται όλο και περισσότερο! Ακόμα κι αν νιώθεις κουρασμένος, θα χρειαστεί να κινηθείς με λογική, πρακτικότητα και οργάνωση και έτσι, να απαλλαχθείς από ανασφάλειες και άγχη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν πιθανόν κάποιες εντάσεις με τον σύντροφο σου σήμερα, κυρίως λόγω της επιμονής σου, να αναλύεις κάθε λεπτομέρεια που σε ενοχλεί σε αυτόν και να τον κατακρίνεις ή να του γκρινιάζεις! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν κάποιες ερωτικές εξελίξεις με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, αλλά θα πρέπει να προσέχεις τυχόν αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά προβλήματα θα έρθουν τώρα στον τομέα της εργασίας σήμερα, αφού είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω ξαφνικών υποχρεώσεων!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact