ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 13 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, μετά από ένα ευχάριστο και χαλαρό διάστημα, έρχονται αυξημένα τα καθήκοντά σου και οι υποχρεώσεις σου! Θα πρέπει ωστόσο, να επιστρατεύσεις τις δυνάμεις σου και να ανταποκριθείς όσο καλύτερα μπορείς, ώστε να βάλεις σε μια τάξη τις συσσωρευμένες δουλειές της καθημερινότητας σου. Μην αναζητάς ευθύνες εκεί που δεν υπάρχουν, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος και παραδέξου τα λάθη σου! Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η γοητευτική σου εμφάνιση και το στυλ σου, φέρνουν θαυμαστές στα πόδια σου! Ωστόσο, αν υποβόσκει ένα φλερτ στο εργασιακό σου περιβάλλον, καλό θα είναι να παραμείνει κρυφό για σήμερα! Οι αποκαλύψεις δεν σε συμφέρουν και σίγουρα θα σου προκαλέσουν αρκετά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή όψη επηρεάζει άμεσα τον τομέα της εργασίας σου, γι’αυτό φρόντισε να διατηρήσεις μια καλή σχέση με τους συναδέλφους σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσουν με την συμπεριφορά τους! Μία οικονομική λύση έρχεται σήμερα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, μπορεί να τονίζει τη δημιουργικότητά σου και σε βοηθάει να αναδείξεις όλα σου τα ταλέντα και την λάμψη, ωστόσο εγκυμονεί κινδύνους, αν φερθείς ανέμελα και επιπόλαια. Θα πρέπει να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην αναζητάς την εφήμερη επιτυχία, πιστεύοντας σε κανακέματα και μεγάλα λόγια ή υποσχέσεις, που δεν πρόκειται να τηρηθούν. Ίσως οι άνθρωποι που πραγματικά σε αγαπούν είναι εκείνοι που είναι αυστηροί και δεν σε κακομαθαίνουν με επιφανειακό θαυμασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, θα βιώσεις σίγουρα έντονο ρομαντισμό και θα κάνει πιο φλογερό τον έρωτα για τον σύντροφό σου! Ωστόσο μην παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, που δεν μπορείς να τηρήσεις! Αν πάλι, είσαι αδέσμευτος, καλό θα είναι να είσαι επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, που μπορεί να μην είναι τόσο τέλειες, όσο φαίνονται.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά έρχονται νέες προοπτικές, αλλά καλό θα ήταν να μην πάρει αποφάσεις σήμερα, αφού εξαπατήσεις παραμονεύουν! Οικονομικά, οφείλεις να αποφύγεις το ρίσκο!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα που ο Ήλιος και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν Τετράγωνο, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, όσον αφορά τις εκτιμήσεις σου! Πιθανόν να υπάρξει σύγχυση στο οικογενειακό σου περιβάλλον ή και στην δουλειά σου και θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη τη λογική σου, ώστε να πάρεις ορθές προσγειωμένες αποφάσεις. Αν πρόκειται να κάνεις σημαντικές συζητήσεις σήμερα, φρόντισε να ακούς με προσοχή τι σου λένε και να μην προχωρήσεις σε καμία συμφωνία, αν δεν είσαι σίγουρος. Τέλος, προσοχή χρειάζεται σε πιθανές βλάβες στο σπίτι σου, ιδίως για συσκευές που αγοράστηκαν πρόσφατα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του παρελθόντος! Δυστυχώς, αν δεν επιστρατεύσεις άμεσα λογική, θα διαπιστώσεις ότι λανθασμένα σπατάλησες χρόνο και ενέργεια σε μία προσπάθεια επανασύνδεσης! Μην ονειροπολείς, λόγω αναμνήσεων και νοσταλγίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Χρειάζεται προσοχή και ωριμότητα στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρεξηγήσεις που μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά την επαγγελματική πορεία σου. Σήμερα πρέπει να συγκρατηθείς και να μην κάνεις κάποια αγορά αυθόρμητα!

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα σήμερα, ίσως νιώσεις πως «χάνεις» το μυαλό σου! Ναι, σίγουρα η λογική σου δεν μπορεί να σε βοηθήσει σήμερα σε αποφάσεις, ωστόσο μπορείς να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου έμπνευση και φαντασία! Είναι γεγονός, πως την σημερινή ημέρα, πρέπει να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις στις μετακινήσεις σου! Μην εμπιστεύεσαι τις υποθέσεις του μυαλού σου και μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οφείλεις σήμερα να αποφύγεις επιτυχώς παρερμηνείες και εμπόδια στη συνεννόηση, στον ερωτικό τομέα! Αξιοσημείωτη ωστόσο είναι η ικανότητα σου για γοητευτική επικοινωνία στην οποία είναι δύσκολο να μην υποκύψει κανείς! Τέλος, φρόντισε να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε συγκεκριμένα καλούπια στον έρωτα και επιδίωξε άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς γνώσεις, εμπειρία και πληροφορίες και πιθανόν να νιώθεις πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς! Οικονομικά, προκύπτουν έξοδα για μετακινήσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact