ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 13 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Θα χρειαστεί σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, αρκετή προσοχή από μέρους σου σε τυχόν συζητήσεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις. Αν σκοπεύεις να κάνεις μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος, προκειμένου να αποφύγεις δυσάρεστες συνέπειες ή καθυστερήσεις. Προσοχή χρειάζονται και οι σχέσεις με το συγγενικό σου περιβάλλον, ιδίως με συγγενείς εξ αγχιστείας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, περιόρισε τις προσδοκίες σου και τον ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από αποκαλύψεις και γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι είχες απατηλές ελπίδες για ένα θέμα, ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει πολύ υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σοβαρότητα και ωριμότητα απαιτούν τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου! Αν τα επιστρατεύσεις, δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει τάση για απώλειες ή εξαπατήσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις αγορές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τα ψώνια τώρα! Μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν είναι για να εμπιστεύεσαι! Αυτό που θα πρέπει να εμπιστεύεσαι, είναι μόνο οι πράξεις και οι αποδείξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί κινδύνους για τη σχέση σου, αφού σου δημιουργεί ανασφάλεια, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα. Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην χαλάσεις μια όμορφη σχέση, χωρίς ουσιαστικό λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος η όψη αυτή μπορεί να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία, η οποία όμως θέλει χρόνο, για να επενδύσεις πάνω της!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα επηρεάζει αρνητικά τον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, έρχονται αποκαλύψεις που ευνοούν τα συμφέροντα σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η κόντρα Δία-Ποσειδώνα, δημιουργεί σύγχυση στον τομέα των σχέσεών σου και ένα θολό τοπίο, που σου δημιουργεί αναπάντεχη ανασφάλεια! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι, να φέρει άσχημες συνέπειες! Η ασυνεννοησία και η δυσπιστία μπορεί να επιφέρουν άσχημες συνέπειες, πρόσκαιρες μεν, έντονες δε! Φρόντισε να είσαι προσγειωμένος και να βλέπεις κατάματα την αλήθεια, γιατί κάποια θέματα μπορεί να πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Επικεντρώνεσαι στον συντροφικό τομέα σήμερα, αλλά μάλλον δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Στην περίπτωση που είσαι ελεύθερος, καλό είναι σήμερα να μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, που δεν εγγυώνται σίγουρο μέλλον και σταθερότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιος από τους δυο σας, πιθανόν να νιώσει προδομένος και να πληγωθεί! Μην ανησυχείς όμως, είναι παροδικό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω της συμπεριφοράς των άλλων! Προσοχή χρειάζεται στο χώρο της εργασίας σου, αλλά και στον οικονομικό τομέα, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact