ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Κυριακής 13 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ίσως έρθουν σήμερα, κάποιες παροδικές απογοητεύσεις, αγαπητέ Υδροχόε, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις αλτρουιστικές πράξεις, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έδωσες παραπάνω από όσα πρέπει σε ανθρώπους και τώρα αυτοί φαίνονται να είναι αγνώμονες! Μην χάνεις την επαφή σου με την πραγματικότητα και προσπάθησε να μην ξαναγίνεις θύμα των περιστάσεων! Επιπλέον, φρόντισε και εσύ να αποφύγεις κουτσομπολιά, που εμπλέκονται ονόματα φίλων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην θεωρείς ότι μία φιλική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας! Πιθανόν, αν κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης, να απογοητευτείς! Αν έχεις σχέση, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένα κάποια πράγματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αν αποφύγεις καυγάδες λόγω οξυθυμίας, θα έχεις επιτυχία και ικανοποίηση! Σταμάτα να κάνεις έξοδα για άλλους! Καιρός να κοιτάξεις και τον εαυτό σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με το Τετράγωνο Δία-Ποσειδώνα, πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μην εμπιστεύεσαι τυφλά τους άλλους και κράτα κλειστά τα χαρτιά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός! Φρόντισε να μην εξαντλείς τα όρια της αντοχής σου, να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου και να ξεκουράζεσαι αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην εξιδανικεύεις ανθρώπους, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή έτσι σε βολεύει. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται! Επίσης, φρόντισε και εσύ να είσαι έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις και από τις δυο πλευρές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, όταν εργάζεσαι, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα θα διορθωθούν αργότερα. Τέλος, καλό θα είναι να μην ριψοκινδυνέψεις οικονομικά, με ανούσιες αλλαγές!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact