ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 5 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Φίλε Λέοντα, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο Ζώδιο του Ταύρου, είναι η κατάλληλη για να αρχίσεις να δραστηριοποιείσαι και να διεκδικήσεις τις φιλοδοξίες σου! Να είσαι σε ετοιμότητα, αλλά και ωριμότητα, αφού θα έρθουν συγκυρίες και γεγονότα, που θα σε βοηθήσουν και θα σου προσδώσουν καλή φήμη και κύρος, κοινωνικά! Απέφυγε μόνο, καυγάδες και λάθη που έχουν να κάνουν με το φιλικό σου περιβάλλον, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα καλό θα ήταν να κινηθείς συνετά και αποφασιστικά, ώστε να μην χάσεις καμία ουσιαστική ευκαιρία για άνοδο στην ερωτική σου ζωή! Κάποιες νέες αξιόλογες γνωριμίες που έρχονται, θα ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να βρεις τις απαραίτητες ισορροπίες στην σχέση σου, αρκεί να μην προσπαθείς πάντα να έχεις το «πάνω χέρι»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προχώρησε σήμερα χωρίς κανένα δισταγμό, σε οικονομικές συμφωνίες, υπογραφές και συμβόλαια! Επιτυχία θα έχεις επίσης, σε κάθε σου εργασιακή υπόθεση, αλλά και νέα επαγγελματικά ξεκινήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή και τυχερή για σένα! Άρπαξε ευκαιρίες για καινούργια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν σίγουρα να διευρύνεις τις γνώσεις σου, να αυξήσεις τις εμπειρίες σου, να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη τύχη σου, να έχεις ωφέλιμες επαφές, να πραγματοποιήσεις ευχάριστες μετακινήσεις και να πετύχεις υψηλούς στόχους! Απέφυγε μόνο, συμπεριφορές που σε εκθέτουν και χαλούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις να ανανεώσεις και να βελτιώσεις την σχέση σου με τον σύντροφο, μέσα από συζήτηση και εξόδους ψυχαγωγίας! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έρθει ένα πολύ καλό νέο, που αφορά τα ερωτικά σου! Χορταίνεις μηνύματα, φλερτ, ραντεβού, νέες γνωριμίες και άπειρες ευκαιρίες για ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, «κόψε» άμεσα τα περιττά έξοδα, γιατί θα ξεμείνεις αργά ή γρήγορα! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν πολλές απρόσμενες εξελίξεις που θα ευνοήσουν την πρόοδο σου και έναν στόχο σου!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου, θα σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες, για να ανανεωθείς και να αναγεννηθείς ψυχικά, αλλά και συναισθηματικά! Γενικά, οι συνθήκες πλέον, είναι απόλυτα ευνοϊκές για να ζητήσεις μία χάρη ή εξυπηρέτηση, λόγω της ισχυρής πειθούς σου! Επιπλέον την σημερινή ημέρα, η αποκάλυψη ενός μυστικού, θα ευνοήσει απόλυτα τους σκοπούς σου! Απέφυγε μόνο, υπεραισιοδοξία, επιπολαιότητα και απροσεξίες σε μετακινήσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αναζωπυρώνεις το πάθος και τον ερωτισμό με τον σύντροφό σου και απολαμβάνετε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται ιδιαίτερα θετικές εξελίξεις! Μία γοητευτική και άκρως παθιασμένη γνωριμία, αναμένεται τώρα και θα αλλάξει τη ζωή σου! Αν όμως, σε ενδιαφέρει ήδη κάποιος και θες να τον σαγηνεύσεις, σήμερα μπορείς να το κάνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα σε βοηθά πολύ, να βελτιώσεις σημαντικά τα οικονομικά σου θέματα και να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις! Επαγγελματικά, μία αποκάλυψη σήμερα, θα εξυπηρετήσει απόλυτα τους σκοπούς που έχεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο απέναντι από σένα ζώδιο, αυτό του Ταύρου και θα σηματοδοτήσει αρκετές αλλαγές σήμερα, οι οποίες θα έχουν μια ευεργετική και ωφέλιμη επίδραση σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Τώρα, μπορείς να τολμήσεις και να πάρεις πρωτοβουλίες, ώστε να δρομολογηθούν νέα ξεκινήματα και εξομάλυνση προβληματικών σχέσεων! Απέφυγε μόνο, καχυποψία, ξεσπάσματα και παιχνίδια εξουσίας, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις τώρα να λύσεις παρεξηγήσεις, να λήξεις καυγάδες και να βελτιώσεις πλήρως, την σχέση σου με τον σύντροφο και πολύ πιθανόν τώρα, να μιλήσετε για γάμο ή συμβίωση! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι η πλέον κατάλληλη, για να καταφέρεις να βρεις το άλλο σου μισό! Μην αφήσεις καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη, αφού μία νέα γνωριμία ή ερωτική επαφή, θα φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα μια επαγγελματική συνεργασία ή μία συναδελφική σχέση, θα εξελιχθεί θετικά και μάλιστα θα σου εξασφαλίσει και οικονομικό κέρδος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, με την Νέα Σελήνη στον Ταύρο, που πραγματοποιείται σήμερα, καταφέρνεις να βάλεις στην ζωή σου τάξη, να οργανώσεις τον χρόνο σου σωστά και να βελτιώσεις κατά πολύ την καθημερινότητά σου! Διαχειρίζεσαι αρκετά καλύτερα και αποτελεσματικότερα τις καταστάσεις που θα προκύψουν και ανταπεξέρχεσαι πλήρως σε όλες τις υποχρεώσεις σου! Απέφυγε μόνο, υπερβολικό εγωισμό σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σου, ακόμα κι αν έχεις προτεραιότητα τις πρακτικές σου υποχρεώσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στον χώρο της εργασίας σου, που ενδεχομένως να εκδηλωθεί τώρα, χωρίς καν να το περιμένεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτα ευνοϊκές θα είναι οι εξελίξεις στα επαγγελματικά σου, ιδίως αν πρόκειται για ένα νέο ξεκίνημα! Οικονομικά, θα καταφέρεις και ισορροπείς έσοδα με έξοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact