ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 5 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε ωφελήσει πολύ, αφού θα απολαύσεις τις μικρές χαρές της ζωής με ποικίλους τρόπους, αλλά και να ανακτήσεις την ηρεμία σου και να επαναφέρεις την αυτοεκτίμηση σου! Οι ευκαιρίες είναι πολλές και η εύνοια είναι παρούσα, η οποία όμως θα φανεί μέσα από αργές, αλλά σαφώς θετικές εξελίξεις! Απέφυγε μόνο, κουτσομπολιά και απροσεξίες σε μετακινήσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιτέλους κάποια πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η κατάσταση σταματά να είναι θολή και αβέβαιη! Θα ξέρεις πια, που ακριβώς βρίσκεσαι και τι πραγματικά αισθάνεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις απόλυτη ασφάλεια με τον σύντροφο, αφού σου δείχνει έμπρακτα την αγάπη και την αφοσίωση του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, απέφυγε αργούς ρυθμούς, αλλιώς αργά ή γρήγορα θα πελαγώσεις! Οικονομικά τα νέα είναι πιο καλά από ποτέ! Νέες πηγές εσόδων έρχονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο δικό σου ζώδιο, στρέφει όλη την εύνοια στους στόχους σου, στους τρόπους που θα τους πετύχεις και στα νέα ξεκινήματα που θες να κάνεις! Η ημέρα αυτή σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη έναρξη, για να δρομολογήσεις ό,τι αλλαγές χρειάζεσαι να κάνεις, αρκεί να παραμείνεις προσγειωμένος και λογικός! Απέφυγε μόνο, πείσματα και δογματικές συμπεριφορές σε διαπροσωπικές σχέσης, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις την παροντική περίοδο, πρόταση για επισημοποίηση ή απλά πλήρη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα καταφέρεις να βελτιώσεις με κάθε τρόπο την ερωτική σου ζωή! Νέες σχέσεις, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, έρχονται τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλα τα φόντα, αλλά και την τύχη για ένα νέο επαγγελματικό επιτυχημένο ξεκίνημα! Οικονομικά, η εύνοια είναι επίσης εδώ, αρκεί να μην παρασυρθείς σε αλόγιστα έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα, στο ζώδιο του Ταύρου, σε ωθεί να «επικοινωνήσεις» με τον εαυτό σου, να κάνεις την ενδοσκόπηση σου, να ακούσεις την καρδιά και την διαίσθηση σου! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα θα αποκαλυφθεί ένα μυστικό που σε αφορά, το οποίο είναι ωφέλιμο για σένα και θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα! Απέφυγε μόνο, βιασύνες, νεύρα και απροσεξίες σε κάθε τομέα της ζωής σου, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να παρασυρθείς αυτήν την περίοδο, σε έναν έρωτα παράλληλο και παράνομο, αλλά καλύτερα να το ξανασκεφτείς, αφού απρόσμενες αποκαλύψεις, μπορεί να βλάψουν την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, από το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αργά ή γρήγορα θα το απομυθοποιήσεις και θα απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, βρίσκονται λύσεις από το πουθενά και επιτέλους ηρεμείς από το άγχος! Στην καριέρα, πιθανόν να υπάρξουν προβλήματα, λόγω της απροσεξίας και της αφηρημάδας σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται σήμερα, στο φιλικό Ζώδιο του Ταύρου, θα σου φέρει αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες να αναπληρώσεις πολλά από τα κενά που έχεις, στην ζωή σου! Η ημέρα θα φροντίσει να κοινωνικοποιηθείς περισσότερο, να αφήσεις πίσω τα παρελθοντικά προβλήματα και βάρη, να αλλάξεις ότι δεν σου αρέσει και να απολαύσεις γνωριμίες, διασκεδάσεις και φιλικές σχέσεις και συναναστροφές! Απέφυγε μόνο, πράξεις και κινήσεις που δίνουν λαβές για σχόλια και κουτσομπολιά εναντίον σου, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ετοιμάσου για μόνο ευχάριστες στιγμές που θα ανανεώσουν την σχέση σου με τον σύντροφο και θα περάσετε σίγουρα πολύ όμορφα μαζί! Αν είσαι ελεύθερος απολαμβάνεις πολλές νέες γνωριμίες και προτάσεις για συναντήσεις! Πέρα από αυτό όμως, ίσως σήμερα μία φιλία, μεταμορφωθεί σε έναν μεγάλο έρωτα! Μην διστάσεις να κάνεις το βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορείς να αναμένεις αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν τώρα αλλά και στο άμεσο μέλλον! Οικονομικά έρχονται ξαφνικές λύσεις και έσοδα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact