ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 5 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, είναι απόλυτα θετική για σένα! Έχεις την ευκαιρία σήμερα, να διασκεδάσεις, να προβάλλεις τον εαυτό σου, να ευχαριστηθείς κάθε είδους απολαύσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να αναδείξεις τα ταλέντα και την λάμψη σου, να δεχθείς τον θαυμασμό των γύρων σου και να γίνεις το επίκεντρο της προσοχής, αφού θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου! Απέφυγε μόνο, αναβολές και λάθη σε δουλειές και υποχρεώσεις, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ανοίγεται μπροστά σου νέοι δρόμοι για τον ερωτικό τομέα, γεμάτος απολαύσεις, κατακτήσεις, θαυμαστές, φλερτ και ερωτική τύχη! Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, ο οποίος θα σου δείξει την αδυναμία του και θα σε κακομάθει με κανακέματα και εκπλήξεις! Απόλαυσε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, προβάλλεις την βελτιωμένη σου εικόνα και φυσικά την δημιουργικότητα σου, κατακτώντας φιλοδοξίες! Οικονομικά, μην ξοδεύεις αλόγιστα και μην ρισκάρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, ξεκινά μια περίοδο για σένα, που το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται στην οικογένεια και το σπίτι σου, τομέας που θα αποτελέσει την προτεραιότητά σου από εδώ και πέρα! Είναι η κατάλληλη περίοδος λοιπόν, για να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες, ιδίως αν έχεις προγραμματίσει κάποια νέα ξεκινήματα, ώστε να βελτιώσεις την κατάσταση στο οικογενειακό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σχέσεις θα εξομαλυνθούν σημαντικά! Απέφυγε μόνο, έπαρση, υπερβολική επίδειξη και τάσεις εγωκεντρισμού, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι η κατάλληλη για απόφαση συγκατοίκησης ή απλά για να καταφέρεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος και να ανανεώσεις συναισθηματικά την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου και έτσι να επιδιώξεις και να καταφέρεις την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις σήμερα να διορθώσεις παλαιά λάθη στον επαγγελματικά τομέα, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα και οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα σου δώσει άπειρες ευκαιρίες και δυνατότητες να κοινωνικοποιηθείς, να ανοίξεις νέους δρόμους στην καθημερινή σου επικοινωνία και να επωφεληθείς από νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα και φυσικά νέες γνωριμίες! Κατάλληλη ημέρα η σημερινή για συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές! Απέφυγε μόνο, καυγάδες και κόντρες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, λόγω της Αντίθεσης Άρη-Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις τώρα την ευκαιρία να ξεφύγεις τώρα μαζί με τον σύντροφο, από την ρουτίνα της καθημερινότητας, να ανανεωθείτε ή ακόμα και να οργανώσετε μια μικρή εκδρομή, που θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, μια νέα γνωριμία κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης ή μέσα από φλερτ στο διαδίκτυο, είναι πολύ πιθανή τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι ορθές συναδελφικές σχέσεις, θα σε βοηθήσουν αποτελεσματικά στον επαγγελματικό τομέα! Ιδανική ημέρα η σημερινή για αγορά αυτοκινήτου ή για αγορές μέσω διαδικτύου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact