ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ.Τρίτης 23 Απριλίου

Καρκίνος

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, σου υπόσχεται μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα τραβήξουν τώρα το ενδιαφέρον σου, μετά από ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες! Θα έχεις αναπάντεχα την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες και εποικοδομητικές συζητήσεις, αλλά και να λάβεις ανέλπιστα χαρούμενα νέα και ειδήσεις, μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους! Γενικά, δεν θα λείψουν την σημερινή ημέρα, οι ευχάριστες εκπλήξεις και αλλαγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στην σχέση σου, θα είναι απόλυτα θετικές και μάλιστα πολύ περισσότερο απ’ όσο περιμένεις! Έρχονται θετικές αλλαγές, ωφέλιμες συζητήσεις με τον σύντροφο και ευχάριστα νέα! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις πολλά ξαφνικά μηνύματα και τηλεφωνήματα, που θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα και θα σε ξαφνιάσουν ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, έρχονται αλλαγές που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου! Στον οικονομικό τομέα, ευνοείσαι για νέες συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες!

Λέων

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά σημαντικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα επηρεάσουν είτε θετικά, είτε αρνητικά, θέματα που αφορούν την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση! Θα πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα σήμερα, ώστε να καταφέρεις πλέον, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Προσπάθησε επίσης, να κερδίζεις τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, χωρίς απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να κάνεις υπομονή και να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, αν θες να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου! Μία ουσιαστική πρόταση από εκείνον, αρχικά θα σε σοκάρει, αλλά ύστερα θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να έχεις προσγειωμένη αυτοπεποίθηση, αλλά και σοβαρή γοητεία στις ερωτικές σου επαφές και επικοινωνίες σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται ξαφνικές εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου! Θα χρειαστεί να προσαρμοστείς στα νέα δεδομένα και να κάνεις υπομονή!

Παρθένος

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, είναι απόλυτα ωφέλιμη για σένα! Η όψη αυτή, θα φέρει σίγουρα πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου και μάλιστα στα ξαφνικά, εκεί που δεν το περιμένεις! Σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, μία εκδρομή, μία επικοινωνία ή μία έξοδο ψυχαγωγίας, που σίγουρα θα καλοπεράσεις! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα είναι ανέλπιστα χαρμόσυνα για σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα μια νέα απρόσμενη και αδιαμφισβήτητα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα μπορέσεις να σου προσφέρει σταδιακά, ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι εδώ! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να έχεις μία πρόταση, μια έκπληξη ή μία εξομολόγηση από τον σύντροφό σου, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις υψηλούς στόχους, αφού οι ευκαιρίες θα είναι απανωτές! Στον οικονομικό τομέα, τα έξοδα σου είναι υπερβολικά και θα σου προκαλέσουν απώλειες στο άμεσο μέλλον!

Ζυγός

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σε βοηθήσει να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα πραγματικά σου συναισθήματα! Μπορεί κάποια ξαφνικά γεγονότα και συγκυρίες να σε σοκάρουν και να σε αποσυντονίσουν, αλλά αυτός θα είναι ο τρόπος που θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις και να κάνεις νέα ξεκινήματα, για την πορεία της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου, απλά πρέπει να προστατευτείς από καυγάδες και εντάσεις, για λόγους επικράτησης! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ένας κρυφός σου θαυμαστής, θα σου εξομολογηθεί τον έρωτα του! Γενικά, πολλές εκπλήξεις σήμερα, θετικές και αρνητικές, θα σου αλλάξουν όλα τα δεδομένα σου στον ερωτικό τομέα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αναγκάζεσαι να αλλάξεις κάποιες προτεραιότητες για να βρεις λύσεις στα προβλήματα σου! Στην καριέρα, προχωράς σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για το καλό της επαγγελματικής πορείας σου!

Σκορπιός

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού και σου ετοιμάζει αρκετές ανατροπές στον τομέα των σχέσεων σου! Η όψη θα σου φέρει μεν απρόσμενες ευκαιρίες, αλλά θα δυσκολέψει επίσης και την ζωή σου, φέρνοντας αλλαγές, ξεσπάσματα και εντάσεις! Φρόντισε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου ώστε να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και να εξομαλύνεις έκρυθμες καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία ξαφνική γνωριμία ή ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανά τώρα! Το θέμα είναι, πως δεν πρέπει να παρασυρθείς λόγω ενθουσιασμού, διότι όλη αυτή η θετικότητα, μπορεί να ανατραπεί από στιγμή σε στιγμή! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγή συμπεριφοράς του συντρόφου σου, αλλά ταυτόχρονα να παραμείνεις και ψύχραιμος, αποφεύγοντας εντάσεις και νεύρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία ξαφνική είδηση, σε βγάζει σήμερα από το οικονομικό αδιέξοδο! Στον τομέα της καριέρας, αρκετές θα είναι οι εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact