ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ.Τρίτης 23 Απριλίου

H Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού την Τρίτη 23 Απριλίου, φέρνει απρόσμενα γεγονότα! Δες πως θα σε επηρεάσει με τις αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις!

Ώρα να κάνουμε την προσωπική μας επανάσταση, να αλλάξουμε ιδέες και να μάθουμε να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι καινούργιο έρθει στην ζωή μας!

Όλα αλλάζουν θετικά για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου, ενώ οι Σταθεροί του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα αποσυντονιστούν!

Κριός

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή Σύνοδος – Ουρανού, θα σου δώσει ανέλπιστες ευκαιρίες, να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου, να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου και για τα κεκτημένα σου και να ανακτήσεις αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Αναπάντεχα, αλλά σίγουρα ευχάριστα γεγονότα και συγκυρίες, θα σε καθησυχάσουν και θα σε ηρεμήσουν, από το άγχος της τελευταίας περιόδου, που σε είχε εξαντλήσει και σου είχε δημιουργήσει, αρκετές ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση! Ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματα του για σένα και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χαρακτηρίζεται από σταθερότητα και σιγουριά, αφού θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αφοσίωση του σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, οφείλεις να είσαι πιο πολύ παραγωγικός και σβέλτος! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις!

Ταύρος

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα στο δικό σου Ζώδιο, ενεργοποιεί τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές αλλαγές, ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα στη ζωή σου, χωρίς καν να το περιμένεις και οι εξελίξεις θα είναι και αρνητικές, αλλά και θετικές ! Εσύ, απλά φρόντισε να προσαρμόζεσαι σε ό,τι έρθει στο δρόμο σου και προσπάθησε να συγκρατήσεις οξυθυμία και νευρικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα σου φέρει νέες, ανέλπιστες, συναρπαστικές και γοητευτικές γνωριμίες! Επιπλέον, θα δεχθείς απρόσμενα μηνύματα και τηλεφωνήματα, όπως επίσης τυχαίες συναντήσεις με το άτομο για το οποίο ενδιαφέρεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές ανανέωσης στην σχέσης σου με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά τα σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα! Ετοιμάσου να προσαρμοστείς, σε ο,τιδήποτε αλλαγές έρθουν τώρα!

Δίδυμοι

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει ανέλπιστα την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο από την σκληρή ρουτίνα σου και να αρχίσεις να ηρεμείς, να φτιάξεις την διάθεσή σου και να ασχοληθείς εποικοδομητικά με τον εαυτό σου! Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις παρασκηνιακά, σε ξαφνιάζει ευχάριστα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με τον σύντροφο, θα νιώσεις και πάλι ηρεμία, ανακούφιση και χαρά! Προσοχή μόνο, μην παρασυρθείς, σε παράλληλες ερωτικές σχέσεις και επαφές, γιατί πολύ πιθανόν να αποκαλυφθείς τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλαιός έρωτας, επιστρέφει ξαφνικά στην ζωή σου και σε αναστατώνει ευχάριστα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχονται κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και μάλλον θα σε αγχώσουν! Τα οικονομικά σου, βελτιώνονται και μάλιστα αναπάντεχα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact