ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Μ.Τρίτης 23 Απριλίου

Τοξότης

Γενικά
Φίλε Τοξότη, η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, θα σου φέρει αρκετές ανατροπές, αλλαγές και ξαφνικά γεγονότα, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν και εξωτερική εμφάνιση, όπως επίσης και την φροντίδα της σωματικής σου κατάστασης! Μπορεί να αισθανθείς λίγο πιο κουρασμένος σήμερα, αλλά πρέπει να κάνεις υπομονή και θα δεις ότι η ημέρα θα σου εξασφαλίσει μια πλήρη προσωπική ανανέωση!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα άτομο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος, σήμερα μπορεί ξαφνικά να επικοινωνήσει μαζί σου! Ωστόσο, δεν πρέπει να παρασυρθείς απρόσεκτα και αυθόρμητα, γιατί μπορεί να εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν θα υπάρξει ελεύθερος χρόνος να περάσετε μαζί με τον σύντροφο σήμερα, λόγω αυξημένων υποχρεώσεων!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου και η καριέρα σου αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αυτό το διάστημα! Οι υποχρεώσεις θα είναι πολλές και ξαφνικές!

Αιγόκερως

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για το ζώδιό σου, κάνοντας σου την έκπληξη μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Η σημερινή ημέρα, θα σου προσφέρει ανέλπιστα την ευκαιρία τώρα, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ξεχωριστά και συναρπαστικά άτομα, να τραβήξεις τα βλέμματα, να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις στο έπακρο! Η δημιουργικότητα σου είναι στα ύψη και σίγουρα θα καταφέρεις πολλά, αν την εκμεταλλευτείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου και γενικά ο τρόπος που επικοινωνείτε με τον σύντροφο, θα επιφέρουν θετικές αλλαγές στην σχέση σας και θα καταφέρετε μαζί να λύσετε πολλά από τα προβλήματα σας! Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως θα σου έρθει ένα ευχάριστο ξαφνικό ερωτικό νέο, μήνυμα ή γνωριμία! Χορταίνεις φλερτ, ερωτική τύχη και ανέλπιστα πολλές κατακτήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα, θα σου φέρει ξαφνική τύχη στα επαγγελματικά, αλλά και απρόσμενα έξοδα στα οικονομικά σου!

Υδροχόος

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, αρκετή η συναισθηματική αναστάτωση σήμερα, με την Σύνοδο Ήλιου-Ουρανού! Αυτήν την περίοδο, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή θέματα σπιτιού θα προκύψουν ξαφνικά! Πιθανόν να ξαναέρθουν απρόσμενα στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί και τώρα πρέπει να βρεις οπωσδήποτε τις λύσεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μία συγκυρία ή μία σύμπτωση, επιστρέφει στην ζωή σου, έναν παλαιό έρωτα! Μην παρασύρεσαι από το πάθος σου και τον ενθουσιασμό σου, σε ένα άτομο που σε έχει πληγώσει τόσες φορές! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να προστατέψεις την σχέση σου από συναισθηματικά ξεσπάσματα, γκρίνια και παράλογα παράπονα, που ενδεχομένως να φέρουν ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ανατροπές και ανασφάλεια αναμένονται στον επαγγελματικό τομέα! Υπομονή! Επιπλέον, πιθανόν να έρθουν κάποια ξαφνικά οικιακά έξοδα!

Ιχθύς

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, η Σύνοδος Ήλιου – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, είναι αρκετά θετική για σένα, αρκεί να την εκμεταλλευτείς σωστά! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή εντάσεις που ίσως προκύψουν! Αυτό που θα πρέπει να αποφύγεις οπωσδήποτε, είναι η εμπλοκή σου σε κουτσομπολιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που θα ωφελήσει την σχέση σου με τον σύντροφο και σίγουρα θα την ανανεώσει! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, φλερτ, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και πάμπολλες προτάσεις! Γοητεύεις και σαγηνεύεις τους πάντες, με τα εκφραστικά σου μέσα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πες ναι σε νέες ξαφνικές επαγγελματικές προτάσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, ξοδεύεις υπερβολικά, κυρίως για τρίτους και όχι για σένα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact