ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα επόμενα 7 χρόνια

Καρκίνος

Αλτρουιστική και δοτική θεωρείται αυτή η θέση του Ουρανού. Διαποτίζεται από μια αίσθηση σπιτικής οικειότητας, υποδοχής του διαφορετικού και έντονης κοινωνικότητας. Όλο αυτό συνεπάγεται μια θετική στάση απέναντι στα γενικότερα προβλήματα, εγείρει τη διάθεση για συλλογική δράση και προβληματίζεται για κάθε κοινωνικό ζήτημα. Αναζητά υπαρξιακή διέξοδο σε φιλοσοφικά ζητήματα και ταυτίζεται με ανθρώπους και ρεύματα που εκφράζουν με τη στάση τους μια διαφορετική, καινούρια άποψη για τη ζωή.

Η θέση αυτή θεωρείται προοδευτική, ανατρεπτική και ιδιαίτερα φιλοσοφική καθώς εδώ, ο Ουρανός απεχθάνεται τη βία, σέβεται τις απόψεις των άλλων και εμπνέεται από τη δημιουργικότητα, την αρμονία και κάθε προσπάθεια εσωτερικής και ψυχικής βελτίωσης. Υποστηρίζει τη μάθηση, την εκπαίδευση και την δια βίου προσπάθεια βελτίωσης της προσωπικότητάς του που θα μπορέσει να κρατήσει ακέραιη στάση στα γενικότερα θέματα που προκύπτουν στις δομές μιας κοινωνίας. Επίσης αν αισθανθεί την αδικία, δεν διστάζει να δώσει μάχες υπερασπιζόμενος το δίκαιο και το σωστό με τον τρόπο που το ερμηνεύει από αυτή την ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη του θέση.

Ακολουθεί δηλαδή και υποστηρίζει τα ιδανικά του, θέτει στη διάθεσή τους όλα τα μέσα που διαθέτει και προσπαθεί να επιβάλλει την ηθική τάξη σε όλους τους τομείς. Συχνά δημιουργεί ηγετικές φυσιογνωμίες σε φιλοσοφικά ζητήματα και ρεύματα και, αν και εμπνέει τα άτομα να ασχοληθούν ε την τέχνη και όχι την τεχνολογία, υιοθετεί πολύ εύκολα τις επαναστατικές τεχνολογίες αν εξυπηρετούν το γενικότερο καλό. Επικοινωνιακή, εξελικτική, ατίθαση, ταξιδιωτική και κυρίως, έντιμη συναναστροφών με σκοπό τη μάθηση και τα διαποτίζει με την αγάπη για την αλήθεια η οποία τα συνοδεύει σε όλη τους τη ζωή.

Λέων

Η θέση του Ουρανού το 2018 σας επιβάλλει να είστε προσεκτικοί στα επαγγελματικά σας καθώς προβλέπονται σημαντικές καθυστερήσεις στις σχετικές εξελίξεις, ανατροπές στα σχέδια και στις προσδοκίες σας καθώς και υστέρηση στους ανταγωνιστικούς και καίριους τομείς του εργασιακού σας περιβάλλοντος.

Προσεκτικοί ή μη, οι αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές θα σας στερήσουν την πρόοδο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το θέμα βέβαια έχει τις ρίζες του αλλού και κυρίως στην οικογένεια και το πατρικό πρότυπο. Οι όποιες δυσκολίες που θα συναντήσετε δηλαδή, ανάγουν το θέμα σε ζήτημα αποδοχής ή μη από το περιβάλλον, κριτικής των ικανοτήτων σας καθώς και ένα είδος περιθωριοποίησης το οποίο δεν μπορείτε να ελέγξετε ή να αποβάλλετε. Σας στερούνται οι δυνάμεις της μάχης αλλά αυτό είναι καθαρά δικό σας ψυχολογικό ζήτημα. Μιλάμε δηλαδή για ανασφάλειες που προκύπτουν από την έλλειψη του πατέρα, ή την κακή σχέση σας μαζί του, που σας στέρησε τις πληροφορίες και την ομαλή είσοδο στην ενηλικίωση και στην κοινωνία. Αυτές ακριβώς οι ανασφάλειες, οδηγούν τον Ουρανό από αυτή τη θέση σε ακρότητες, δημιουργία των δικών του απόλυτων και αντιδραστικών θέσεων, θέληση επιβολής των απόψεών του και μια κατάλυση της συνεννόησης με τους γύρω, εξαιτίας μιας κακής ερμηνείας της θεωρίας της κοινωνικοποίησής σας.

Ο φόβος και ο πόνος εγείρουν την ανάγκη κατάρριψης όλων των στερεοτύπων που εξυπηρετούν τους άλλους και την εγκαθίδρυση νέων, αποκλειστικά για τη δική σας ασφάλεια και εξυπηρέτηση. Η μη εξισορρόπηση του εσωτερικού κόσμου, μπορεί να σας οδηγήσει σε ακραίες συμπεριφορές για να επιβληθείτε με αποτέλεσμα ατέρμονες αντιπαλότητες και διαρκείς πολέμους με τους δυνητικούς σας αντιπάλους. Συχνά ο Ουρανός από αυτήν τη θέση επηρεάζει επαγγέλματα με ελευθερία γνώμης, ιδιαίτερες προσεγγίσεις σε φιλοσοφικά θέματα, πληροφορική και γενικά οτιδήποτε δεν υπακούει σε κανόνες που τίθενται από άλλους.

Παρθένος

Εδώ ο Ουρανός αγαπά τη δημιουργία και υποστηρίζει τα ταλέντα που διαθέτουν τα άτομα σε όλους τους τομείς. Αυτό σημαίνει ότι σας αρέσει η δομημένη σκέψη, η εργατικότητα και η ηθική την οποία μάλιστα θεωρείτε και ένα από ύψιστα αγαθά της ανθρώπινης φύσης. Η θέση αυτή σας βοηθά να επιβάλλετε νόμους και κανόνες συμπεριφοράς τους οποίους θα υπερασπιστείτε με όλες σας τις δυνάμεις και δεν θα διστάσετε να φτάσετε ακόμα και μακρύτερα από τις δυνάμεις σας.

Όπως για παράδειγμα η Αντιγόνη, που αψήφησε τους ανθρώπινους νόμους για να υπακούσει στους θεϊκούς και στους δίκαιους. Θα αναζητήσετε επίσης εμπειρίες που θα διαμορφώσουν την δικής σας άποψη για τη ζωή, υπηρετώντας πάντα το γενικό καλό. Θα υποστηρίξετε το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της διαμόρφωσης προσωπικότητας μέσα από εμπειρίες κα, τις περισσότερες φορές θα ηγηθείτε αγώνων υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Επίσης θα υπερασπιστείτε το περιβάλλον, ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη. Η ανήσυχη σκέψης σας, θα σας οδηγήσει να αποκτήσετε ιδιαίτερη φιλοσοφική αντίληψη και μηδενική ανοχή απέναντι στην αδικία και στην εκμετάλλευση. Είναι στο DNA σας σας να επιδιώκετε φιλοσοφικές και πολιτικές μεταρρυθμίσεις, με έμφυτο το ταλέντο της διδασκαλίας όλων των πανανθρώπινων αξιών και κάθε αρχέγονης αλήθειας.

Όμως υπάρχει και η αρνητική εκδοχή, ιδιαίτερα αν αυτή η θέση δέχεται δυσαρμονικές επιρροές από τους άλλους πλανήτες. Τότε, χρειάζεται προσοχή για να μην παρασυρθείτε σε ουτοπιστικές και παράδοξες απόψεις ή να αρνηθείτε την γενική ηθική, την γνώση και τις κοινωνικές δομές, για χάρη της δικής σας ιδιοτέλειας και σκοπιμότητας. Τα ψυχικά νοσήματα και οι σχετικές διαταραχές είναι συνηθισμένο φαινόμενο σε αυτή τη θέση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact