ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για τα επόμενα 7 χρόνια

Ζυγός

Το πέρασμα του Ουρανού στον Ταύρο θα επηρεάσει πολύ τα συναισθήματά σας θα επέμβει μεταμορφωτικά στις ερωτικές σας συνήθειες και θα σας υποχρεώσει να αντιμετωπίσετε αποφασιστικά περιουσιακές και κληρονομικές εκκρεμότητες. Θα τονίσει τις υπαρξιακές και τις μεταφυσικές σας ανησυχίες, ενώ κατά τη διάρκεια της διέλευσής του από το ζώδιο του Ταύρου θα επηρεάσει ποικιλότροπα τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας, κάθε φορά που θα δέχεστε ένα μεγάλο κύμα ανασφάλειας.

Όσοι έχετε χρεωστικές εκκρεμότητες θα πρέπει να κινηθείτε για να τις κλείσετε ή να τις περιορίσετε. Αλλάζουν οι συνθήκες από την πλευρά των άλλων στον τομέα της ερωτικής σας ζωής. Υπάρχουν πιθανότητες να χάσετε αγαπημένα πρόσωπα, να αλλάξετε κοινωνικό περιβάλλον ή να μεταναστεύσετε σε άλλη χώρα. Τα εξωτερικά γεγονότα, ειδικά αυτά στο τέλος της δεκαετίας που διανύουμε θα τονίσουν το ένστικτο της αυτοσυντήρησης αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις το ένστικτο της αυτοκαταστροφής. Εάν περιληφθείτε στη δεύτερη εκδοχή θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα.

Εκείνο που θα σας απαλλάξει από τους υπαρξιακούς φόβους είναι η συνειδητοποίηση της ρίζες και της αιτίας των προβλημάτων που έχετε. Η καλή πλευρά του Ουρανού για εσάς σε αυτό το ζώδιο είναι ότι θα σας ανοίξει δρόμο προς τη δύναμη. Θα συντηρήσετε τις θέσεις και τα πράγματα που έχετε αποκτήσει, αλλά επειδή θα συμβούν γεγονότα μεγάλα θα πρέπει να εξορκίσετε το φόβο του θανάτου προκειμένου να μην επηρεαστούν από αυτόν οι επιδόσεις και η συμπεριφορά σας. Στο τέλος της διαδρομής του Ουρανού θα έχετε ενισχύσει την ψυχική σας δύναμη, θα έχετε αποκτήσει εφόδια και θα οδηγηθείτε σε καινούριους κόσμους.

Σκορπιός

Ο Ουρανός στον Ταύρο για εσάς τους Σκορπιούς εγκαινιάζει μια νέα εποχή στην αισθηματική και ερωτικής σας καθημερινότητα. Σχέσεις παλιές τερματίζονται και καινούριες παρουσιάζονται στον ορίζοντα των ενδιαφερόντων σας. Θα αναζητήσετε καινούριες εμπειρίες, θα αναπτύξετε την κοινωνική σας ζωή και με βάση τις δυνατότητές σας θα προσπαθήσετε να αναρριχηθείτε ταξικά. Πολλοί θα ακολουθήσετε ανορθόδοξους τρόπους και δρόμους από ότι συνηθίζατε.

Κάποιοι θα κάνετε κοινωνικές ανταρσίες προκειμένου να κατάρρίψετε καθεστώτα που σας ενοχλούν από χρόνια. Οι περισσότεροι θα ανανεώσετε ή θα αλλάξετε τις επαγγελματικές σας συνεργασίες οι οποίες θα φτάσουν σε μια κορύφωση το 2019 και το 2020. Είναι καιρός για να καλλιεργήσετε τις φιλοδοξίες σας και να βρείτε ευκολότερες και πιο έξυπνες εφαρμογές για την υλοποίηση των σχεδίων σας. Θα αποκτήσετε καινούριους συμμάχους αλλά δεν θα λείψουν και οι εχθροί. Από ένστικτο θα αξιοποιήσετε τους πρώτους και α αμυνθείτε δυναμικά ενάντια στους δεύτερους. Πολλοί θα δικαιωθείτε για ταλαιπωρίες της προηγούμενης επταετίας, τόσο συναισθηματικά, όσο και ηθικά. Άλλοι θα συναντήσετε έναν έρωτα που ψάχνετε από χρόνια. Και κάποιοι θα γίνετε εκλεκτοί ή και διάσημοι μέσα στον περιβάλλον που ζείτε και κινείστε.

Ο Ουρανός στον Ταύρο θα απομυθοποιήσει πολλές από τις σχέσεις του παρελθόντος. Θα αντικαταστήσει τα παλιά σας πρότυπα με καινούρια. Θα τονίσει τις ανησυχίες σας για την εξέλιξη του κόσμου και θα σας αποκαλύψει αλήθειες οι οποίες θα συμβάλλουν σε μια σειρά απομυθοποιήσεων για πρόσωπα, ιδέες και αρχές. Η γοητεία του μυστηρίου και ο φόβος του απροσδόκητου είναι στοιχεία που θα σας δέσουν με καινούριους ανθρώπους οι οποίοι θα εισβάλουν κατά διαστήματα, αιφνίδια στη ζωή σας.

Τοξότης

Αλλάζει τους καθιερωμένους τρόπους της ένταξης και της προσφοράς σας στο κοινωνικό περιβάλλον. Σας βοηθά να συμμετέχετε σε δραστηριότητες που εκφράζουν καλύτερα την ιδιοσυγκρασίας σας. Το αποτέλεσμα της επιρροής του αναπτύσσει καινούριους τρόπους στις σχέσεις σας με το κοινωνικό περιβάλλον.

Σε σχέση με τα γεγονότα μεγαλύτερου βεληνεκούς σας εμπνέει να πάρετε αποφάσεις οι οποίες ανανεώνουν το γίγνεσθαι της ατομικής και κοινωνικής λειτουργίας σας. Η εργασία θα παίξει πολύ βασικό ρόλο τα επόμενα επτά χρόνια όχι μόνο σαν βιοπορισμός αλλά και σαν δημιουργική απασχόληση. Πολλούς από εσάς, σας κάνει μέσα από τη δουλειά σας περισσότερο εφευρετικούς και καινοτόμους. Όσοι ασχολείστε με την επικοινωνία τα ΜΜΕ, τις παροχές υπηρεσιών και τη διοίκηση, οι προοδευτικές σας απόψεις θα λειτουργήσουν ανακουφιστικά ή προωθητικά σε αυτούς τους τομείς. Δεν θα λείψουν οι αντιθέσεις με τους παράγοντες της δουλειάς, ή οι περίοδοι που θα καταπιεστείτε από το κοινό, όσοι ασχολείστε μαζί του.

Είναι ευκαιρία να αναπτύξετε τους παραγωγικούς μηχανισμούς του αντικειμένου σας και να καταπολεμήσετε την εργασιακή απομόνωση. Βέβαια κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε προβλήματα υγείας, η αφύπνιση των οποίων θα σας βοηθήσει στη θεραπεία τους. Άλλοι θα ασχοληθείτε με την υγεία δικών σας ανθρώπων και όσοι υπηρετείτε τον τομέα της ιατρικής θα βρεθείτε σε μεγάλες αποστολές υπηρεσίας. Φροντίστε τη διατροφή σας, ελέγχετε τη φυσική σας κατάσταση και με την φυσική άσκηση του σώματός σας παρουσιάστε μια καινούρια εικόνα του εαυτού σας, που διευκολύνει την επικοινωνία που θα σας διακρίνει πέρα από το πνεύμα και με την φυσική σας παρουσία στους χώρους που κινείστε.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact