ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Μαρτίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα κλείνεσαι στον εαυτό σου και αφιερώνεσαι στις πραγματικές σου ανάγκες και στις βαθιές σου επιθυμίες και ταυτόχρονα απαλλάσσεσαι από παλαιά βάρη και κακές αναμνήσεις, με την βοήθεια της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου! Καταφέρνεις άψογα και συνδυάζεις την διορατικότητα σου με την λογική, ώστε να βγάζεις τα σωστά συμπεράσματα για τις προθέσεις των γύρων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και βαθύ συναίσθημα στην σχέση σου! Όσο για τα προβλήματα; Τα ξεπερνάτε επιτέλους με ευκολία! Προσοχή μόνο στη τάση σου για ζήλια και καχυποψία, η οποία σε ρίχνει σε αρκετά επικοινωνιακά λάθη! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου με προσοχή και λογική σε έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σου η σημερινή! Οικονομικά, έρχεται ένα πολύ καλό νέο, που περίμενες, εδώ και καιρό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, απέναντι σου και συγκεκριμένα στο Ζώδιο των Ιχθύων, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου σε διαπροσωπικές σχέσεις και κυρίως σε παλαιά προβλήματα που ακόμα σε απασχολούν! Μπορείς λοιπόν, να λύσεις παρελθοντικές παρεξηγήσεις, τσακωμούς και ρήξεις και για να το πετύχεις αυτό, θα πρέπει να προσέχεις πολύ τον τρόπο που επικοινωνείς και να σκέφτεσαι πολύ πριν μιλήσεις ή στείλεις μήνυμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πες ναι σε μία επικοινωνία με άτομο του ερωτικού παρελθόντος και γιατί όχι, σε μία επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο μπορεί να χαρακτηρίζεται γενικά από ασυνεννοησία, αλλά σήμερα καταφέρνετε και λύνετε, προβλήματα του παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά αλλά και επαγγελματικά, καλύτερα να αποφθεχθούν σημαντικές αποφάσεις σήμερα, για νέα ξεκινήματα! Η μέρα ενδείκνυται για λύση εκκρεμοτήτων!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, θα επαναφέρει σήμερα, κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι οποίες όμως τώρα, μπορούν να διευθετηθούν! Κυρίως ανοιχτές υποθέσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος, βρίσκουν σήμερα την λύση τους! Μπορεί να κουραστείς λίγο παραπάνω τώρα, αλλά αν οργανώσεις σωστά τον χρόνο σου, θα πετύχεις στόχους, που προσπαθείς καιρό τώρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε να γκρινιάζεις για λεπτομέρειες και να κριτικάρεις συνεχώς τον σύντροφο, γιατί αυτό θα φέρει παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που σε ενδιαφέρει από τον χώρο της εργασίας σου, ίσως δείξει το ενδιαφέρον του! Προσοχή όμως στην συμπεριφορά σου απέναντι του, γιατί ενδεχομένως να εκτεθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η απόδοση σου στην δουλειά είναι στα καλύτερα της, αφού λύνεις ακόμα και παλαιά προβλήματα! Οικονομικά θα προκύψουν κάποια έξοδα, που δεν περίμενες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σίγουρα φίλε Σκορπιέ, βιώνεις μία απόλυτα διασκεδαστική και κοινωνική ημέρα! Τα φώτα είναι πάνω σου και φυσικά όλα τα βλέμματα θαυμασμού από τους γύρω σου! Μπορεί να κάνεις κάποια λάθη επικοινωνιακά στους κοινωνικούς σου κύκλους, κυρίως λόγω της τάσης σου για έπαρση έπαρσης, αλλά η Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, θα προστατέψει την καλή σου φήμη, την λάμψη και την δημοτικότητα σου! Τυχερές συγκυρίες, διορθώνουν ακόμα και προβλήματα από το παρελθόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις πολύ πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα μέσα στην σχέση σου! Προσοχή όμως, στην τάση σου για απληστία, επιπολαιότητα και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, η επανασύνδεση είναι γεγονός! Ένα άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, επιστρέφει σε σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η τύχη σε βοηθά σε επάγγελμα και χρήμα και θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ακόμα και παρελθοντικές δυσκολίες, τώρα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact