ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Σύνοδο Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, έχεις την ωφέλιμη ευκαιρία να κάνεις την ενδοσκόπηση σου και να διαπιστώσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου! Έχεις πάρει τα μαθήματα σου από παλαιότερες εμπειρίες και ξέρεις τι να κάνεις ώστε να πετύχεις στόχους! Μπορεί να σε πιάσει ενδεχομένως, νοσταλγία για το παρελθόν, αλλά θα το ξεπεράσεις γρήγορα και εύκολα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθει επιτέλους, η ευκαιρία που τόσο καιρό περίμενες, για την επανασύνδεση με το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει συναίσθημα, ρομαντισμό και αισθησιασμό στην σχέση σου με τον σύντροφο! Αν αποφύγεις γκρίνια και υπερβολές, θα είναι σίγουρα μία όμορφη τρυφερή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετική η ημέρα για τα επαγγελματικά σου, αρκεί να προσέξεις τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια αναπάντεχα, αλλά ευτυχώς μικρά προβλήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή στο Ζώδιο των Ιχθύων, διορθώνει κάποια προβλήματα επικοινωνιακά του παρελθόντος! Διορθώνεις πολλές προβληματικές επαφές που στο παρελθόν, σε μπέρδευαν και σε προβλημάτιζαν! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής τώρα και πολύ περιζήτητος στους κύκλους σου, γι’αυτό απέφυγε κουτσομπολιά και ψέματα, που μπορεί να εκθέσουν εσένα και να σου φέρουν ζημιές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η επικοινωνία με τον σύντροφο, παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες και ίσως πρέπει να κάνεις πίσω τώρα, ώστε να διορθώσετε κάποια πράγματα και να γλιτώσετε παρεξηγήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους το μήνυμα που περίμενες από τον πρώην και αρπάζεις την ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι κάποια νέα, που θα σε καθησυχάσουν και απαλλάσσεσαι από παλαιά άγχη!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, αγαπητέ Υδροχόε, θα επικεντρώσει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου και στις αξίες σου! Κάποια παλαιά προβλήματα, τώρα λύνονται, αφού δίνεις τέλος στην αστάθεια και την αβεβαιότητα! Εσύ οφείλεις να είσαι υπομονετικός και να προσπαθήσεις σκληρά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ώστε να νιώσεις ξανά ήρεμος με αυτά που έχεις κατακτήσει και να απολαύσεις την ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην κάνεις εσύ το πρώτο βήμα προς το άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που ακόμα σε ενδιαφέρει! Άσε να πάρει εκείνο καλύτερα την πρωτοβουλία! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο, και αν δεν καταστρέψεις την ερωτική ατμόσφαιρα με σκηνές ζήλιας και κτητικότητας, θα καταφέρετε μέσα από ήρεμη συζήτηση να λύσετε, ακόμα και παλαιά προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην δουλειά, παρουσιάζουν εύνοια, αρκεί να προστατέψεις με σκληρή δουλειά, ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Οικονομικά έρχονται κάποια έξοδα, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact