ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 15 Μαρτίου

Ισχυρή διαίσθηση αλλά και συναισθηματικές επαφές, ακόμα και με άτομα του παρελθόντος, θα έχουν με το Τρίγωνο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου, τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, που ο Ανάδρομος Ερμής συναντά τον Ήλιο, θα πρέπει να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου και να αρπάξεις την ευκαιρία να ανανεωθείς! Πιθανόν σήμερα, μέσα από κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, κάποιες αποκαλύψεις να σε ωφελήσουν, με αποτέλεσμα να κάνεις κάποια απαραίτητα ξεκαθαρίσματα, τα οποία θα σε ανακουφίσουν από τοξικές σχέσεις ή καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η νοσταλγία και οι αναμνήσεις, σε γυρνούν σε ένα άτομο του παρελθόντος! Πρόσεξε πως θα χειριστείς την κατάσταση, ώστε να μην απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου η σημερινή ημέρα, αφού παρασύρεσαι σε κρυφές ερωτικές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα, με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλή ημέρα για οικονομικές συναλλαγές, αλλά όχι και για επαγγελματικές συμφωνίες ή υπογραφές!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον Ιχθύ, ετοιμάσου για πολλές αλλαγές, οι οποίες θα είναι κυρίως θετικές! Σίγουρα θα υπάρξουν νέες εμπειρίες, αλλά και επαναφορά ευκαιριών! Πες ναι στην διεκδίκηση των ονείρων σου και στην απόλυτη ανανέωση του φιλικού τομέα, διορθώνοντας λάθη του παρελθόντος! Γενικά απολαμβάνεις επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, ακόμα και με άτομα που έχεις να τα πεις καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις την ευκαιρία σήμερα, μέσα από συζητήσεις, να βελτιώσεις τα πάντα και να λύσεις παλαιά προβλήματα της σχέσης σου! Αν είσαι ελεύθερος, έχεις άπειρες ευκαιρίες τώρα, για ερωτική επανασύνδεση, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Ένα μήνυμα από άτομο του παρελθόντος θα σε συναρπάσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Εξομαλύνονται σήμερα οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της δουλειάς! Ξαφνικά μικρά οικονομικά προβλήματα έρχονται, όμως ξεπερνιούνται άμεσα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να σοβαρευτείς επικοινωνιακά, αφού η Σύνοδος Ήλιου-Ανάδρομου Ερμή, πιθανόν να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Σήμερα θα έχεις σίγουρα την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου κοινωνικά, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Μην επιτρέψεις λοιπόν σε λάθη παρορμητικά να σε οδηγήσουν στο αντίθετο αποτέλεσμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μία περίεργη ημέρα, για τα ερωτικά σου! Προτίμησε να μην μιλήσεις και να μην συζητήσεις για σοβαρά θέματα τώρα, με τον σύντροφο σου, γιατί πιθανόν να πληθύνουν τα προβλήματα, αντί να λυθούν! Αν είσαι ελεύθερος, να σκέφτεσαι διπλά πριν δράσεις ή πριν αποφασίσεις για το επόμενο βήμα, με μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καλύτερα μην προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες σήμερα, εκτός αν αφορούν εκκρεμότητες! Οικονομικά, απέφυγε σπουδαίες συμφωνίες τώρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Καρκίνε, είναι σίγουρα μία επικοινωνιακά καλή μέρα, ιδίως για επαφές που έχουν να κάνουν με επίλυση παλαιών προβλημάτων, λόγω της Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Ήλιου στον φιλικό σου Ιχθύ! Επιπλέον κάποιες επικοινωνίες με άτομα που έχεις να δεις καιρό, φέρνουν αισιοδοξία, χαρά και κέφι στην ζωή σου! Προσοχή μόνο χρειάζονται οι μετακινήσεις σου και ο τρόπος που οδηγείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφο και να λύσεις μία και καλή, προβλήματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, επαφές, επικοινωνίες αλλά και μία ερωτική επιστροφή από το παρελθόν, μέσα από ένα ξαφνικό μήνυμα ή τυχαία συνάντηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Προβλήματα επανέρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά αυτήν την φορά, καταφέρνεις να τα λύσεις! Οικονομικά, η τύχη είναι με το μέρος σου και ξεπερνάς τυχόν εμπόδια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact