ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Θα χρειαστεί οπωσδήποτε σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, να μειώσεις τα επίπεδα της αισιοδοξίας σου και να δώσεις αρκετή προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις, είτε στον προσωπικό, είτε στον επαγγελματικό τομέα, είτε στον κοινωνικό τομέα, που μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν μπορείς απευθείας να αναγνωρίσεις, αφού μιλάς ανέμελα και απρόσεκτα. Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση σήμερα ή να ταξιδέψεις, φρόντισε να είσαι συνεπής και τέλεια οργανωμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Είτε είσαι δεσμευμένος, είτε είσαι ελεύθερος, θα πρέπει σήμερα να περιορίσεις τις προσδοκίες σου, την τάση σου για υπερβολές και ανεξαρτησία, όπως και τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου στον ερωτικό τομέα! Μέσα από αποκαλύψεις και διάφορα γεγονότα, θα διαπιστώσεις ότι ήσουν υπερβολικά αισιόδοξος και είχες θέσει ιδιαίτερα υψηλούς ερωτικούς στόχους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιστράτευσε οπωσδήποτε σοβαρότητα και ωριμότητα στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η τάση για λάθος συμπεράσματα και υποθέσεις, που θα σε ζημιώσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να παρασυρθείς και να κάνεις υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσεις, γι’αυτό καλύτερα να αποφύγεις τον παρορμητισμό τώρα! Μην ξεχνάς, πως τα λόγια δεν φτάνουν! Συνέχισε να ζητάς για αποδείξεις τις πράξεις των άλλων και όχι τις υποσχέσεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, η σημερινή ημέρα εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους για τη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος, αφού σου δημιουργεί ανάγκη για επικράτηση και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου, που πιθανόν να σε ωθήσει στα άκρα και να φέρει αντιδράσεις από τον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, η παροντική όψη, ενδεχομένως να σου φέρει μια ρομαντική γνωριμία τώρα, η οποία όμως χρειάζεται χρόνο, πριν επενδύσεις σε αυτή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα υπάρξει αρνητική επιρροή στον τομέα των οικονομικών σου και γι’αυτό θα πρέπει να είσαι επιφυλακτικός και ίσως καχύποπτος στις συναλλαγές σου! Επαγγελματικά, θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τα συμφέροντα σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, η όψη Τετραγώνου μεταξύ Ερμή και Δία, θα φέρει αρκετή σύγχυση στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεών σου και αρκετές αρνητικές συνέπειες, λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, που σε έριξε σε λάθη, ιδίως επικοινωνιακά! Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στη συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό ακόμα και ένα μικρό ψεματάκι ή μία λεκτική υπερβολή, να φέρει άσχημα αποτελέσματα! Η ασυνεννοησία μπορεί να επιφέρει δυσάρεστες καταστάσεις πρόσκαιρες μεν, αναπάντεχες δε! Φρόντισε λοιπόν να είσαι προσγειωμένος και να ακούς και τι έχει να πει ο συνομιλητής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το ενδιαφέρον σου επικεντρώνεται σήμερα στον συντροφικό τομέα, αλλά μάλλον το παρακάνεις με εγωισμούς, υπερβολές και επιπολαιότητες και δεν βλέπεις καθαρά κάποια πράγματα! Αν είσαι είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες, λόγω ενθουσιασμού και αισιοδοξίας και αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς λεκτικά, δίνοντας υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απογοητεύεσαι, ιδίως λόγω των συνεπειών που θα έχει η μάλλον ανώριμη συμπεριφορά σου! Προσοχή χρειάζεται και ο οικονομικός τομέας, αφού δεν εκτιμάς σωστά κάποιες καταστάσεις και κάνεις λάθος έξοδα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact