ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα φέρει κάποιες αναθεωρήσεις, όσον αφορά τις προσπάθειες σου να εκπληρώσεις τα κρυφά σου όνειρα και ορισμένες από τις ανεκπλήρωτες ελπίδες σου! Λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας τελευταία, μάλλον δεν είδες κάποιους «κακούς οιωνούς» και η όψη θα επαναφέρει φόβους και ανασφάλειες, κυρίως μετά από κάποιες αποκαλύψεις! Θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις την αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς! Δεν είναι και η καλύτερη στιγμή να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ένας κρυφός και ίσως παρακινδυνευμένα απαγορευμένος έρωτας, κινδυνεύει σήμερα να αποκαλυφθεί και να σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Επιπλέον, υπάρχει έντονα η πιθανότητα να μάθεις ένα ερωτικό μυστικό που σε αφορά και να νιώσεις προδομένος και εξαπατημένος! Οφείλεις σήμερα να βάλεις ισορροπίες ανάμεσα στην καρδιά ή το μυαλό και καλό θα ήταν να αφήσεις την λογική να υπερισχύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, είσαι αρκετά αφηρημένος και ξεχνάς κάποιες υποχρεώσεις, γι’αυτό προσοχή! Αλόγιστα έξοδα του παρελθόντος, τώρα φέρνουν τις δυσάρεστες συνέπειες τους και αγχώνεσαι!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα πιθανόν να έχεις κάποιες παροδικές ανατρεπτικές αναθεωρήσεις, αγαπητέ Ταύρε, που έχουν να κάνουν με την συλλογική προσπάθεια, την ομαδική δραστηριότητα, τις φιλίες, τα οράματα και τα ιδανικά σου! Πιθανόν έκανες αρκετές υπερβολές και σε κυρίευσε υπεραισιοδοξία σε καταστάσεις και ανθρώπους, οι οποίοι τώρα φαίνεται να αντιδρούν σε αυτή σου την συμπεριφορά! Μην χάνεις την επαφή σου με τους φίλους σου, μην τους θεωρείς δεδομένους και φρόντισε να αποφεύγεις κουτσομπολιά που τους αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην θεωρείς ότι μία φιλική και ευγενική συμπεριφορά, μπορεί να σημαίνει και φλερτ ή έρωτας, γιατί λόγω υπέρμετρου ενθουσιασμού, μπορεί να κάνεις κίνηση ερωτικής προσέγγισης και τελικά να απογοητευτείς! Αν έχεις σχέση, μην προκαλείς με την συμπεριφορά σου και την τάση σου για ανεξαρτησία, επειδή απλά θεωρείς δεδομένες κάποιες καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά απέφυγε προκλητικότητα και καυγάδες στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, «κόψε» τα πολλά έξοδα για τους άλλους, απλά για τους αποδείξεις ότι είσαι δοτικός και γενναιόδωρος!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, οφείλεις να δώσεις οπωσδήποτε προσοχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αφού υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνεις λανθασμένες ενέργειες και υπερβολές, που θα δυσκολέψουν ή θα επιβραδύνουν την πρόοδό σου και τις φιλοδοξίες σου! Μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και χαλάς την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα προσωπικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθεί κάποιος άλλος από αυτό το γεγονός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην ελπίζεις σε πρόσωπα, καταστάσεις και σχέσεις, επειδή απλά έτσι σε βολεύει και επιμένεις να υπεραισιοδοξείς. Δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται στον έρωτα και δεν θα έρθει η ερωτική εκπλήρωση, χωρίς εσύ να προσπαθήσεις καθόλου! Επιπλέον, φρόντισε να είσαι ολιγαρκής, έντιμος, πιστός και συνεπής στις υποσχέσεις που έχεις δώσει στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ώστε να μην έρθουν απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή προσοχή χρειάζεται από μέρους σου, στον τομέα της εργασίας, ώστε να αποφύγεις σοβαρά λάθη που δύσκολα διορθώνονται! Οικονομικά μην ριψοκινδυνέψεις με ανούσιες αγορές!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact