ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 22 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, ίσως αισθανθείς πως… «χάνεις» το μυαλό σου! Η λογική σου, φαίνεται να είναι απούσα σήμερα και δεν μπορεί να σε βοηθήσει, αφού παρασύρεσαι σε λόγια αυθόρμητα, λόγω υπεραισιοδοξίας! Σκέψου πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την αυξημένη σου έμπνευση και οξυδέρκεια! Είναι απαραίτητο την σημερινή ημέρα, να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και να προσέχεις πολύ στις μετακινήσεις σου! Μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, γιατί κρύβουν παγίδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις παρερμηνείες, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις και εμπόδια που εσύ βάζεις, στη συνεννόηση σου με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχεις αδιαμφισβήτητα, ισχυρή ικανότητα για φλερτ και γοητευτική επικοινωνία, αλλά οφείλεις να πειθαρχήσεις και να βάλει τις αξίες σου σε όρια στον έρωτα! Προσπάθησε να επιδιώξεις άμεση και ξεκάθαρη επικοινωνία, χωρίς πολλά-πολλά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις, γνώσεις, εμπειρίες και πληροφορίες και πιθανόν να αισθανθείς πως δεν μπορείς να συγκεντρωθείς σήμερα! Οικονομικά, δεν θα λείψουν έξτρα έξοδα για μετακινήσεις!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Δία, να αισθανθείς έντονα την ανάγκη να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και να προσκολληθείς στα υλικά σου αγαθά, αγαπητέ Υδροχόε! Ίσως τώρα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους συναλλαγές, ιδίως ότι αφορά πρακτικές υποθέσεις, χρήμα και έρωτα, κυρίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στους άλλους! Σήμερα έχεις την τάση να μην στηρίζεσαι σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά απλά στα «θέλω» σου, χωρίς ωστόσο να προσπαθείς για αυτά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, νομίζεις ότι μπορεί να απολαύσεις τις χαρές του έρωτα, χωρίς να καταπιέζεσαι από τα «πρέπει» και τα «μη» του έρωτα! Αποβάλλεις ενοχές και τύψεις και ρισκάρεις με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Πες όχι λοιπόν, σε αυτήν την τάση σου και φρόντισε να είσαι έντιμος, προσγειωμένος και ολιγαρκής! Μην θεωρείς τίποτα και κανέναν, δεδομένο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι αργοί σου ρυθμοί, σου βάζουν εμπόδια στο να τελειώσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις! Οικονομικά, έρχονται απώλειες και αρκετές πιέσεις σήμερα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, η καλή και αισιόδοξη διάθεσή σου, ήρθε η ώρα να προσγειωθεί απότομα κι αυτό λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου! Μπορεί να έχεις πολλές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην χαλάσεις την ευνοϊκή ατμόσφαιρα και ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει! Μην πιστεύεις αλόγιστα σε υποσχέσεις και κυρίως, μην δίνεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Χρειάζεται προσοχή ο ερωτικός τομέας, ιδίως επικοινωνιακά! Μην παρασυρθείς από λόγια ή καταστάσεις, που δεν είναι όπως φαίνονται, επειδή απλά ενθουσιάζεσαι εύκολα και εμπιστεύεσαι αυθόρμητα τον άλλο! Καλύτερα τώρα, να αποφύγεις σοβαρά νέα ξεκινήματα ή σχέσεις, που όχι μόνο δεν θα σε ευχαριστήσουν τελικά, αλλά θα αποδειχθούν και επιζήμια. Αν ωστόσο, υπάρξει κάποια νέα ερωτική γνωριμία, χρειάζεται προσοχή, χρόνο και ίσως καχυποψία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην θεωρείς δεδομένη την παρούσα θετική επαγγελματική και οικονομική σου κατάσταση! Το ρίσκο και η υπέρμετρη αυτοπεποίθηση, θα φέρουν άσχημες συνέπειες, εκεί που δεν το περιμένεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact